Închide meniul

Alexandru Cicâldău poate pleca de la Galatasaray Istanbul în Serie A. Anunţul făcut de italieni

Publicat: 19 februarie 2022, 8:47

Reclamă
Alexandru Cicâldău poate pleca de la Galatasaray Istanbul în Serie A. Anunţul făcut de italieni

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray

Profimedia

Alexandru Cicâldău nu trece prin cea mai bună perioadă la Istanbul. În acest context, Sampdoria vrea să profite de problemele turcilor şi să îl aducă pe Alexandru Cicâldău, scriu cei de la sampnews24.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău este dorit de Sampdoria

Alexandru Cicâldău a fost monitorizat de Sampdoria şi pe vremea când acesta juca la Universitatea Craiova. Transferat vara trecută de Galatasaray, Alexandru Cicâldău a marcat 5 goluri pentru turci. În prezent, Cicâldău este cotat la 9 milioane de euro. Sampdoria se află pe locul 16 în Serie A şi luptă pentru evitarea retrogradării.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, nemulțumiți de Domenec Torrent

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt nemulțumiți de Domenec Torrent, înlocuitorul lui Fatih Terim. Galatasaray înregistrează eșec după eșec în Turcia, iar Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău sunt tot mai nemulțumiți de Domenec Torrent, omul care l-a înlocuit pe ”Împăratul” Fatih Terim.

Cei doi internaționali români s-au plâns conducerii, după ce gruparea ”Cim Bom” nu a câștigat niciun meci cu noul antrenor, potrivit aksam.com.tr. Moruțan a bifat doar 85 de minute și a amenințat că își va căuta o nouă echipă dacă situația nu se va îmbunătăți. De partea cealaltă, Cicâldău s-a plâns de faptul că nu mai este titular.

Sursa citată scrie Burak Elmas, președintele lui Galatasaray, va avea o discuție cu antrenorul pentru ca cei doi români să joace. Pentru cei doi jucători, turcii au plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro.

Reclamă

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, avertizați de Giovanni Becali

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost avertizați de Giovanni Becali. Galatasaray se află pe locul 13 în Turcia și este la 3 puncte de zona retrogradării.

Gruparea ”Cim Bom” traversează unul dintre mai negre momente din istoria clubului, iar agentul celor doi internaționali români speră ca echipa să își revină în scurt timp.

Aștept să câștige și ei un meci, că nu au mai câștigat de mult timp. Să stea liniștiți acolo, în mijlocul clasamentului, să se gândească că în februarie au meciuri de calificare în sferturile Europa League și, cu ajutorul lui Dumnezeu și al antrenorului, să fie la mijlocul clasamentului, să nu aibă surprize și emoții.

Reclamă 4 / 0/3

Altfel joci cu presiune când ești acolo jos, că se poate întâmpla ceva care înseamnă un cutremur mare în Turcia, ca Galatasaray să fie în zona retrogradării”, a declarat Giovanni Becali, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și