Închide meniul

Alexandru Cicâldău poate pleca de la Galatasaray Istanbul în Serie A. Anunţul făcut de italieni

Reclamă

Publicat: 19 februarie 2022, 8:47

Alexandru Cicâldău poate pleca de la Galatasaray Istanbul în Serie A. Anunţul făcut de italieni

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray

Profimedia

Alexandru Cicâldău nu trece prin cea mai bună perioadă la Istanbul. În acest context, Sampdoria vrea să profite de problemele turcilor şi să îl aducă pe Alexandru Cicâldău, scriu cei de la sampnews24.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău este dorit de Sampdoria

Alexandru Cicâldău a fost monitorizat de Sampdoria şi pe vremea când acesta juca la Universitatea Craiova. Transferat vara trecută de Galatasaray, Alexandru Cicâldău a marcat 5 goluri pentru turci. În prezent, Cicâldău este cotat la 9 milioane de euro. Sampdoria se află pe locul 16 în Serie A şi luptă pentru evitarea retrogradării.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, nemulțumiți de Domenec Torrent

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt nemulțumiți de Domenec Torrent, înlocuitorul lui Fatih Terim. Galatasaray înregistrează eșec după eșec în Turcia, iar Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău sunt tot mai nemulțumiți de Domenec Torrent, omul care l-a înlocuit pe ”Împăratul” Fatih Terim.

Cei doi internaționali români s-au plâns conducerii, după ce gruparea ”Cim Bom” nu a câștigat niciun meci cu noul antrenor, potrivit aksam.com.tr. Moruțan a bifat doar 85 de minute și a amenințat că își va căuta o nouă echipă dacă situația nu se va îmbunătăți. De partea cealaltă, Cicâldău s-a plâns de faptul că nu mai este titular.

Sursa citată scrie Burak Elmas, președintele lui Galatasaray, va avea o discuție cu antrenorul pentru ca cei doi români să joace. Pentru cei doi jucători, turcii au plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro.

Reclamă
Citește și:

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, avertizați de Giovanni Becali

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost avertizați de Giovanni Becali. Galatasaray se află pe locul 13 în Turcia și este la 3 puncte de zona retrogradării.

Gruparea ”Cim Bom” traversează unul dintre mai negre momente din istoria clubului, iar agentul celor doi internaționali români speră ca echipa să își revină în scurt timp.

Aștept să câștige și ei un meci, că nu au mai câștigat de mult timp. Să stea liniștiți acolo, în mijlocul clasamentului, să se gândească că în februarie au meciuri de calificare în sferturile Europa League și, cu ajutorul lui Dumnezeu și al antrenorului, să fie la mijlocul clasamentului, să nu aibă surprize și emoții.

Reclamă 4 / 0/3

Altfel joci cu presiune când ești acolo jos, că se poate întâmpla ceva care înseamnă un cutremur mare în Turcia, ca Galatasaray să fie în zona retrogradării”, a declarat Giovanni Becali, potrivit digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și