Închide meniul

Tensiuni la Galatasaray! Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, nemulțumiți de Domenec Torrent. Fostul fotbalist al FCSB a amenințat conducerea că pleacă!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 februarie 2022, 14:19

Tensiuni la Galatasaray! Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, nemulțumiți de Domenec Torrent. Fostul fotbalist al FCSB a amenințat conducerea că pleacă!

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, mijlocașii lui Galatasaray

Profimedia

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, nemulțumiți de Domenec Torrent

Galatasaray înregistrează eșec după eșec în Turcia, iar Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău sunt tot mai nemulțumiți de Domenec Torrent, omul care l-a înlocuit pe ”Împăratul” Fatih Terim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi internaționali români s-au plâns conducerii, după ce gruparea ”Cim Bom” nu a câștigat niciun meci cu noul antrenor, potrivit aksam.com.tr. Moruțan a bifat doar 85 de minute și a amenințat că își va căuta o nouă echipă dacă situația nu se va îmbunătăți. De partea cealaltă, Cicâldău s-a plâns de faptul că nu mai este titular.

Sursa citată scrie Burak Elmas, președintele lui Galatasaray, va avea o discuție cu antrenorul pentru ca cei doi români să joace. Pentru cei doi jucători, turcii au plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro.

Citește și:

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, avertizați de Giovanni Becali

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost avertizați de Giovanni Becali. Galatasaray se află pe locul 13 în Turcia și este la 3 puncte de zona retrogradării.

Gruparea ”Cim Bom” traversează unul dintre mai negre momente din istoria clubului, iar agentul celor doi internaționali români speră ca echipa să își revină în scurt timp.

Reclamă

Aștept să câștige și ei un meci, că nu au mai câștigat de mult timp. Să stea liniștiți acolo, în mijlocul clasamentului, să se gândească că în februarie au meciuri de calificare în sferturile Europa League și, cu ajutorul lui Dumnezeu și al antrenorului, să fie la mijlocul clasamentului, să nu aibă surprize și emoții.

Altfel joci cu presiune când ești acolo jos, că se poate întâmpla ceva care înseamnă un cutremur mare în Turcia, ca Galatasaray să fie în zona retrogradării”, a declarat Giovanni Becali, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi, prima reacție despre posibilitatea de a deveni antrenorul lui Galatasaray

Gică Hagi a oferit prima reacție despre posibilitatea de a deveni antrenorul lui Galatasaray, după anunțul presei din Turcia. Fatih Terim ar urma să fie președintele grupării ”Cim Bom”, iar Gică Hagi ar urma să fie antrenor. Și marele Didier Drogba e inclus în ”revoluție”.

Reclamă 4 / 0/3

”Regele” este onorat de oportunitatea de a o antrena pe Galatasaray. Gică Hagi și Fatih Terim au colaborat la gruparea ”Cim Bom” în perioada 1996-2000, în care au cucerit patru campionate la rând, două Cupe ale Turciei, Cupa UEFA și Supercupa UEFA.

”Respect total, la infinit, pentru Fatih Terim și pentru Turcia. E omul numărul 1, ”Împăratul”. Dacă el mă cheamă, îmi face deosebită plăcere. Nu știu ce se întâmplă la Galatasaray. Văd că e o situație delicată. E foarte greu să îl înlocuiești pe Terim. E unic în Turcia”, a declarat Gică Hagi după Farul – FC Voluntari 3-0.

Recomandări
  • Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, nemulțumiți de Domenec Torrent
  • Fostul fotbalist al FCSB a amenințat conducerea că pleacă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și