Închide meniul
Foto

Jese Rodriguez, fostul star de la Real Madrid și PSG, și-a recucerit soția! Cum s-a împăcat cu Aurah Ruiz după ce a fost acuzat că a înșelat-o cu amantele în toalete. „Va fi o nuntă incredibilă!”

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2022, 8:56

Reclamă
Jese Rodriguez, fostul star de la Real Madrid și PSG, și-a recucerit soția! Cum s-a împăcat cu Aurah Ruiz după ce a fost acuzat că a înșelat-o cu amantele în toalete. „Va fi o nuntă incredibilă!”

Jese Rodriguez s-a împăcat cu Aurah Ruiz

Instagram Aurah Ruiz

„N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jese Rodriguez s-a împăcat cu Aurah Ruiz

Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun! Sunt video-uri cu tine, Jese, nu poți nega”, erau acuzațiile fără precedent pe care Aurah i le aducea lui Jese, în urmă cu mai multă vreme.

Femeia a revenit însă la sentimente mai bune față de soțul ei. Jese a dus-o pe Aurah Ruiz într-o vacanță în Dubai și a cucerit-o din nou pe soția lui.

„M-a dus la hotel, legată la ochi. A pregătit totul pe plajă, cu torțe, a fost chiar și un violonist. Va fi o nuntă incredibilă”, a mai spus Aurah Ruiz.

Aurah Ruiz și Jese au împreună un copil.

Reclamă

Jese Rodriguez a înșelat-o pe Aurah Ruiz după ce se împăcase cu ea

Jese Rodriguez a comis-o şi după ce s-a împăcat ultima dată cu Aurah Ruiz, anul trecut. Jucătorul a fost prins în fapt de fosta soţie cu o altă femeie, iar incidentul a fost filmat.

Incidentul a avut loc la doar o zi după aniversarea fostei soţii, iar Aurah şi-a ieşit din minţi şi le-a adresat cuvinte grele celor doi. „Eşti un fiu de căţea” şi „ţi-ai lăsat iubitul la Insula iubirii ca să te culci cu tată copiilor mei!”, a urlat, la acel moment, femeia.

Cei doi au avut conflicte dure în trecut, când femeia l-a acuzat că nu vrea să îi plătească pensia alimentară.

Reclamă 4 / 0/3

În 2018, pentru a se răzbuna pe Aura Ruiz, Jese a cheltuit 5.000 de euro pe mesaje, pentru a o elimina pe fosta iubită din cadrul show-ului Big Brother de la spanioli. Mişcare care i-a şi reuşit atacantului.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și