Închide meniul

Explicație nemaiîntâlnită în fotbalul mare! “Jucătorii au răcit din cauza aerului condiționat din avion!”. Anunțul incredibil făcut de Thomas Tuchel, după jocul modest al lui Chelsea

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2022, 9:47

Reclamă
Explicație nemaiîntâlnită în fotbalul mare! “Jucătorii au răcit din cauza aerului condiționat din avion!”. Anunțul incredibil făcut de Thomas Tuchel, după jocul modest al lui Chelsea

Thomas Tuchel, managerul lui Chelsea

Getty Images

Chelsea n-a strălucit în deplasarea cu Crystal Palace. Formația londoneză, revenită recent de la Campionatul Mondial al Cluburilor, a marcat golul victoriei târziu, în minutul 89, prin Ziyech.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea s-a chinuit cu Crystal Palace, iar Thomas Tuchel a găsit motivul: “Aerul condiționat din avion!”

Thomas Tuchel a utilizat aproape cea mai bună echipă de start, dar jocul lui Chelsea n-a strălucit. La finalul meciului, managerul german a explicat că mai mulți jucători au suferit de o mică răceală, cauzată de aerul condiționat din avion.

Chelsea s-a întors weekend-ul trecut de la Abu Dhabi, unde a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor. Tehnicianul londonezilor consideră și că diferența de fus orar a jucat un rol important în prestația modestă a elevilor săi.

“Avem 6 jucători care au răcit din cauza aerului condiționat din avion. Am avut probleme și din cauza diferenței de fus orar și aproape niciun jucător nu a dormit bine.”, a spus Thomas Tuchel, citat de Daily Mail.

Chelsea a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Grație victoriei de pe terenul lui Crystal Palace, Chelsea a acumulat 50 de puncte. Gruparea de pe Stamford Bridge se află pe locul 3 în Premier League, la 7 puncte sub Liverpool, aflată pe poziția secundă.

Reclamă

Chelsea a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor după ce a disputat două meciuri. În semifinale, londonezii au învins Al-Hilal, scor 1-0, iar în ultimul act s-au impus în fața brazilienilor de la Palmeiras, printr-un gol marcat în minutul 117 de Kai Havertz.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și