Închide meniul

Explicație nemaiîntâlnită în fotbalul mare! “Jucătorii au răcit din cauza aerului condiționat din avion!”. Anunțul incredibil făcut de Thomas Tuchel, după jocul modest al lui Chelsea

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2022, 9:47

Explicație nemaiîntâlnită în fotbalul mare! “Jucătorii au răcit din cauza aerului condiționat din avion!”. Anunțul incredibil făcut de Thomas Tuchel, după jocul modest al lui Chelsea

Thomas Tuchel, managerul lui Chelsea

Getty Images

Chelsea n-a strălucit în deplasarea cu Crystal Palace. Formația londoneză, revenită recent de la Campionatul Mondial al Cluburilor, a marcat golul victoriei târziu, în minutul 89, prin Ziyech.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea s-a chinuit cu Crystal Palace, iar Thomas Tuchel a găsit motivul: “Aerul condiționat din avion!”

Thomas Tuchel a utilizat aproape cea mai bună echipă de start, dar jocul lui Chelsea n-a strălucit. La finalul meciului, managerul german a explicat că mai mulți jucători au suferit de o mică răceală, cauzată de aerul condiționat din avion.

Chelsea s-a întors weekend-ul trecut de la Abu Dhabi, unde a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor. Tehnicianul londonezilor consideră și că diferența de fus orar a jucat un rol important în prestația modestă a elevilor săi.

“Avem 6 jucători care au răcit din cauza aerului condiționat din avion. Am avut probleme și din cauza diferenței de fus orar și aproape niciun jucător nu a dormit bine.”, a spus Thomas Tuchel, citat de Daily Mail.

Citește și:

Chelsea a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Grație victoriei de pe terenul lui Crystal Palace, Chelsea a acumulat 50 de puncte. Gruparea de pe Stamford Bridge se află pe locul 3 în Premier League, la 7 puncte sub Liverpool, aflată pe poziția secundă.

Reclamă

Chelsea a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor după ce a disputat două meciuri. În semifinale, londonezii au învins Al-Hilal, scor 1-0, iar în ultimul act s-au impus în fața brazilienilor de la Palmeiras, printr-un gol marcat în minutul 117 de Kai Havertz.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și