Închide meniul

Clipe coșmar în Italia! Un suporter a făcut stop cardiac în timpul meciului Sampdoria – Empoli

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2022, 10:00

Reclamă
Clipe coșmar în Italia! Un suporter a făcut stop cardiac în timpul meciului Sampdoria – Empoli

Clipe de coșmar la Sampdoria - Empoli

Prodimedia

Un suporter al echipei Sampdoria a suferit un stop cardiac în tribună, sâmbătă, la meciul de pe teren propriu al favoriţilor săi cu Empoli, scor 2-0, din Serie A, relatează tuttomercatoweb.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un suporter a făcut stop cardiac în timpul meciului Sampdoria – Empoli

Bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost salvat, asupra sa intervenindu-se cu un defibrilator, iar apoi a fost transportat la spital, relatează news.ro.

Situaţia l-a îngrijorat chiar şi pe arbitrul partidei, care a asistat de pe teren la toată scena. În prezent, starea bărbatului este stabilă.

Sampdoria a învins cu scorul de 2-0 Empoli, golurile fiind marcate de veteranul Quagliarella ’14, ’29.

Un fan a făcut infarct la Watford – Chelsea

Incidentul de la meciul dintre Sampdoria și Empoli nu e singurul care s-a petrecut în actuala stagiune. În decembrie, un suporter a făcut infarct la meciul din Premier League dintre Watford și Chelsea.

Reclamă

Meciul a fost întrerupt în minutul 14, iar medicii au intervenit de urgență. Jucătorii ambelor echipe au intrat la cabine. După intervenție, echipa medicală a celor de la Watford a coborât din tribune în aplauzele fanilor prezenți la stadion.

După minute bune de luptă între viață și moarte, când victima a fost stabilizată, jucătorii au revenit pe teren. Spaniolul Marcos Alonso a fost eroul serii. El a fost cel care le-a indicat medicilor care este persoana care are nevoie de îngrijri urgente.

Jocul a fost ulterior reluat, iar fanul a fost transportat la spital. Chelsea a câștigat acea partidă cu 2-1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui Vezi toate știrile
Citește și