Închide meniul

Gică Hagi propune o nouă ”perlă” cluburilor din Europa: ”Îl avem pe cel mai bun din România!” Cine este fotbalistul Farului pe care mizează ”Regele”

Dragoș Vasile Publicat: 20 februarie 2022, 16:52

Reclamă
Gică Hagi propune o nouă ”perlă” cluburilor din Europa: ”Îl avem pe cel mai bun din România!” Cine este fotbalistul Farului pe care mizează ”Regele”

Gică Hagi, antrenorul de la Farul Constanţa

Gică Hagi, antrenor Farul Constanța, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi îl laudă pe Virgil Ghiţă

Cotat la 1.4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Ghiță a fost inclus într-un clasament ai celor mai buni fundași U23 din Europa. Marca l-a pus pe locul al treilea, iar Gică Hagi este în culmea fericirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt fericit că avem fundaşul cel mai bun din România, care a ieşit U23 în Europa. Am văzut statistica şi a fost un sentiment de bucurie şi de mândrie, pentru că ştiu cât a muncit şi suferit în ultimul an Ghiţă.

Bravo lui pentru tot ce a făcut anul trecut şi anul ăsta, pentru că a muncit, a ajuns într-o formă foarte bună. Ne bucurăm să avem cel mai bun fundaş din România, cotat foarte bine, văzut foarte bine de europeni.

Nu e o statistică făcută în România, e făcută de cei de afară. Să fii al treilea în primii 20 din Europa înseamnă că avem un jucător foarte valoros, care e bun şi ne mândrim că e la noi în casă şi că are un sezon foarte bun”, a spus ”Regele” în cadrul unei conferințe de presă.

Reacţia lui Gică Hagi, după „masacrul” din Academica Clinceni – Farul 2-8

Echipa lui Gică Hagi a reuşit scorul campionatui cu „lanterna roşie”. Bentacor, cu o dublă, Gabi Iancu, Nedelcu, Adrian Petre, Grameni, Boboc şi Moldoveanu au marcat pentru echipa lui Hagi.

Reclamă

La finalul partidei, Gică Hagi a fost extrem de fericit pentru jocul prestat de echipa sa.

„Am făcut ce trebuie, am fost serioşi. Am făcut un meci bun. Ne-am impus principiile, facem lucrurile bine. Asta le cer 90 de minute, trebuie să avem aceeaşi mentalitate, posesie şi presiune. Eu cu statistica nu le am. Nu doresc, eu vreau să vorbesc de noi.

E o finală (n.r. – meciul cu FC Argeş), vor veni să câştige, va fi un meci frumos. Jucăm acasă şi sper să câştigăm. Tuturor echipelor care au venit la Constanţa le-a fost greu. Lotul e bun, jucăm bine. I-am felicitat pe jucători pentru că ei sunt serioşi”, a spus Gică Hagi după Academica Clinceni – Farul Constanţa 2-8.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și