Închide meniul

Gică Hagi propune o nouă ”perlă” cluburilor din Europa: ”Îl avem pe cel mai bun din România!” Cine este fotbalistul Farului pe care mizează ”Regele”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 februarie 2022, 16:52

Gică Hagi propune o nouă ”perlă” cluburilor din Europa: ”Îl avem pe cel mai bun din România!” Cine este fotbalistul Farului pe care mizează ”Regele”

Gică Hagi, antrenorul de la Farul Constanţa

Gică Hagi, antrenor Farul Constanța, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi îl laudă pe Virgil Ghiţă

Cotat la 1.4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Ghiță a fost inclus într-un clasament ai celor mai buni fundași U23 din Europa. Marca l-a pus pe locul al treilea, iar Gică Hagi este în culmea fericirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt fericit că avem fundaşul cel mai bun din România, care a ieşit U23 în Europa. Am văzut statistica şi a fost un sentiment de bucurie şi de mândrie, pentru că ştiu cât a muncit şi suferit în ultimul an Ghiţă.

Bravo lui pentru tot ce a făcut anul trecut şi anul ăsta, pentru că a muncit, a ajuns într-o formă foarte bună. Ne bucurăm să avem cel mai bun fundaş din România, cotat foarte bine, văzut foarte bine de europeni.

Nu e o statistică făcută în România, e făcută de cei de afară. Să fii al treilea în primii 20 din Europa înseamnă că avem un jucător foarte valoros, care e bun şi ne mândrim că e la noi în casă şi că are un sezon foarte bun”, a spus ”Regele” în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Reacţia lui Gică Hagi, după „masacrul” din Academica Clinceni – Farul 2-8

Echipa lui Gică Hagi a reuşit scorul campionatui cu „lanterna roşie”. Bentacor, cu o dublă, Gabi Iancu, Nedelcu, Adrian Petre, Grameni, Boboc şi Moldoveanu au marcat pentru echipa lui Hagi.

Reclamă

La finalul partidei, Gică Hagi a fost extrem de fericit pentru jocul prestat de echipa sa.

„Am făcut ce trebuie, am fost serioşi. Am făcut un meci bun. Ne-am impus principiile, facem lucrurile bine. Asta le cer 90 de minute, trebuie să avem aceeaşi mentalitate, posesie şi presiune. Eu cu statistica nu le am. Nu doresc, eu vreau să vorbesc de noi.

E o finală (n.r. – meciul cu FC Argeş), vor veni să câştige, va fi un meci frumos. Jucăm acasă şi sper să câştigăm. Tuturor echipelor care au venit la Constanţa le-a fost greu. Lotul e bun, jucăm bine. I-am felicitat pe jucători pentru că ei sunt serioşi”, a spus Gică Hagi după Academica Clinceni – Farul Constanţa 2-8.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și