Închide meniul

Mihai Stoica, prima reacție după criza de nervi a lui Dan Petrescu. „Exagerează, o să-și amenințe jucătorii!”. Ce a spus despre lupta la titlu între CFR Cluj și FCSB: „Lamentabil ce am făcut noi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2022, 23:07

Mihai Stoica, prima reacție după criza de nervi a lui Dan Petrescu. „Exagerează, o să-și amenințe jucătorii!. Ce a spus despre lupta la titlu între CFR Cluj și FCSB: „Lamentabil ce am făcut noi!

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Au fost penibili. Nu avem nicio șansă la titlu sau la Europa„, a tunat și a fulgerat „Bursucul”. MM i-a amintit că nici echipa antrenată de Toni Petrea nu s-a descurcat mai bine, în acest an, și a remizat cu FC U Craiova 1948 (2-2) și CS Mioveni (1-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica i-a răspuns lui Dan Petrescu: „Nici noi nu suntem ce am vrea eu”

Managerul general al lui FCSB este sigur că Rapid putea produce surpriza în Gruia dacă Cristi Săpunaru nu ieșea accidentat cu 10 minute înainte de final, la scorul de 1-1.

Totul a ieşit perfect pentru Dan Petrescu, a câştigat meciul. Aşa este, echipa a suferit, dar exagerează aşa cum exagerează el de obicei. Iar asta pentru că are de pregătit următoarele meciuri. Şi urmează două meciuri foarte grele. Cu talentul lui, va câştiga.

E bun antrenor. Mai bine ar spune: <<Uite, mă, ăla spune că sunt bun antrenor>>. Eu am zis că a tras maşina după el. Eu ce să fac? Alea sunt chestii care… Cred că oamenii inteligenţi ar accepta o glumă. E bun antrenor şi o să rezolve cazurile. O să-şi ameninţe jucătorii, ei îşi vor da viaţa şi vor juca bine.

La cum ne-am prezentat aseară e greu de spus, noi ne-am prezentat slab. Pare o distanţă mică… Noi am avut greşeli individuale inexplicabile. Lamentabil ce am făcut noi ieri. Când te uiţi la CFR ce probleme au, că Rapidul a avut minutul şi ocazia.

Reclamă

Terenul ăsta din Gruia a părut înclinat acuma seara. CFR-ul a avut şansă pentru că a ieşit Săpunaru şi Ilie. Săpunaru prin simpla prezentă face tot. Ilie a făcut un meci bun. Se poate orice la cum joacă CFR. Petrescu a zis că nu mai sunt ce au fost. Doar că nici noi nu suntem ce am vrea eu„, a declara Mihai Stoica la telekomsport.ro.

MM se aștepta ca FCSB să nu se mai întâlnească cu Rapid în play-off.

Eu am zis că nu prind play-off-ul. Culmea e că la începutul campionatului era record că nu primeau gol, acum ei au probleme pe partea defensivă. Au primit şi foarte multe cartonaşe, ăsta este un minus„, a oficialul roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Cu victoria împotriva Rapidului, CFR Cluj a acumulat 64 de puncte. Are cu opt mai mult decât principala urmăritoare, FCSB, care tocmai s-a încurcat cu CS Mioveni, scor 1-1. Rapid a rămas cu 36 de puncte, cu 6 mai puțin decât Farul. Șapte meciuri la rând fără victorie au jucătorii lui Mihai Iosif.

Trupa lui Toni Petrea are program dificil pe finalul sezonului regulat. FCSB se va duela etapa viitoare cu Farul, după care le va întâlni pe FC Argeș și FC Voluntari. Până la înjumătățirea punctelor, CFR Cluj își va încerca forțele cu Sepsi, FC Voluntari și Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și