Închide meniul

Mihai Stoica, prima reacție după criza de nervi a lui Dan Petrescu. „Exagerează, o să-și amenințe jucătorii!”. Ce a spus despre lupta la titlu între CFR Cluj și FCSB: „Lamentabil ce am făcut noi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2022, 23:07

Mihai Stoica, prima reacție după criza de nervi a lui Dan Petrescu. „Exagerează, o să-și amenințe jucătorii!. Ce a spus despre lupta la titlu între CFR Cluj și FCSB: „Lamentabil ce am făcut noi!

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • CFR Cluj – Rapid 2-1
  • Mihai Stoica, răspuns după declarațiile lui Mihai Stoica

Au fost penibili. Nu avem nicio șansă la titlu sau la Europa„, a tunat și a fulgerat „Bursucul”. MM i-a amintit că nici echipa antrenată de Toni Petrea nu s-a descurcat mai bine, în acest an, și a remizat cu FC U Craiova 1948 (2-2) și CS Mioveni (1-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica i-a răspuns lui Dan Petrescu: „Nici noi nu suntem ce am vrea eu”

Managerul general al lui FCSB este sigur că Rapid putea produce surpriza în Gruia dacă Cristi Săpunaru nu ieșea accidentat cu 10 minute înainte de final, la scorul de 1-1.

Totul a ieşit perfect pentru Dan Petrescu, a câştigat meciul. Aşa este, echipa a suferit, dar exagerează aşa cum exagerează el de obicei. Iar asta pentru că are de pregătit următoarele meciuri. Şi urmează două meciuri foarte grele. Cu talentul lui, va câştiga.

Reclamă

E bun antrenor. Mai bine ar spune: <<Uite, mă, ăla spune că sunt bun antrenor>>. Eu am zis că a tras maşina după el. Eu ce să fac? Alea sunt chestii care… Cred că oamenii inteligenţi ar accepta o glumă. E bun antrenor şi o să rezolve cazurile. O să-şi ameninţe jucătorii, ei îşi vor da viaţa şi vor juca bine.

La cum ne-am prezentat aseară e greu de spus, noi ne-am prezentat slab. Pare o distanţă mică… Noi am avut greşeli individuale inexplicabile. Lamentabil ce am făcut noi ieri. Când te uiţi la CFR ce probleme au, că Rapidul a avut minutul şi ocazia.

Reclamă

Terenul ăsta din Gruia a părut înclinat acuma seara. CFR-ul a avut şansă pentru că a ieşit Săpunaru şi Ilie. Săpunaru prin simpla prezentă face tot. Ilie a făcut un meci bun. Se poate orice la cum joacă CFR. Petrescu a zis că nu mai sunt ce au fost. Doar că nici noi nu suntem ce am vrea eu„, a declara Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

MM se aștepta ca FCSB să nu se mai întâlnească cu Rapid în play-off.

Eu am zis că nu prind play-off-ul. Culmea e că la începutul campionatului era record că nu primeau gol, acum ei au probleme pe partea defensivă. Au primit şi foarte multe cartonaşe, ăsta este un minus„, a oficialul roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Cu victoria împotriva Rapidului, CFR Cluj a acumulat 64 de puncte. Are cu opt mai mult decât principala urmăritoare, FCSB, care tocmai s-a încurcat cu CS Mioveni, scor 1-1. Rapid a rămas cu 36 de puncte, cu 6 mai puțin decât Farul. Șapte meciuri la rând fără victorie au jucătorii lui Mihai Iosif.

Trupa lui Toni Petrea are program dificil pe finalul sezonului regulat. FCSB se va duela etapa viitoare cu Farul, după care le va întâlni pe FC Argeș și FC Voluntari. Până la înjumătățirea punctelor, CFR Cluj își va încerca forțele cu Sepsi, FC Voluntari și Dinamo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu