Închide meniul

Farul – FC Argeș 0-1 | Andrei Prepeliță l-a învins pe Gică Hagi și a complicat calculele pentru play-off. Ce a spus despre riscul de a fi demis

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2022, 19:56

Reclamă
Farul – FC Argeș 0-1 | Andrei Prepeliță l-a învins pe Gică Hagi și a complicat calculele pentru play-off. Ce a spus despre riscul de a fi demis

Andrei Prepeliţă a fost dat afară de la FC Argeş

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Chiar dacă este aproape de a reuși o performanță uriașă, Andrei Prepeliță nu poate sta liniștit. Au apărut zvonuri că în locul său ar putea fi adus Ilie Poenaru. Și fanii l-au contestat și i-au cerut să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Prepeliță, prima reacție după Farul – FC Argeș 0-1

Am rezistat și i-am blocat foarte bine. Execuția lui Latovlevici îi aparține și mă bucur că a marcat. Avusese câteva execuții greșite și mă gândeam la calitatea lui și așteptam să și-o arate.

Lupta continuă, asta am spus și la început. Urmează o altă finală. Eu sunt realist și gândesc pozitiv. La fel o fac și jucătorii. Nu am nicio presiune (n.r. dacă riscă să fie înlocuit cu Ilie Poenaru), eu am luat această echipă de pe ultimul loc, am făcut într-un an 85 de puncte și semifinalele Cupei României. Conducerea poate să decidă orice. Presiune e la fotbal mereu, dar eu nu vreau să mă gândesc. Cifrele vorbesc pentru mine„, a declarat Andrei Prepeliță după Farul – FC Argeș 0-1.

Singurul gol al maciului a fost înscris, în minutul 89, de Iasmin Latovlevici. Fundașul de 35 de ani a executat impecabil o lovitură liberă din afara careului.

Cum arată lupta pentru play-off-ul Ligii 1

Farul rămâne pe locul 6, dar FC Argeș s-a apropiat la un singur punct distanță. Universitatea Craiova este la egalitate cu echipa lui Gică Hagi, dar se poate distanța dacă Constănțenii au un program „de foc”. Mai au de jucat, în sezonul regulat, cu FCSB, FC Botoșani și Universitatea Craiova.

Reclamă

Nici trupa lui Andrei Prepeliță nu are meciuri mai ușoare. Pentru FC Argeș urmează disputele cu FC Voluntari, FCSB și FC Botoșani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și