Închide meniul

Farul – FC Argeș 0-1 | Andrei Prepeliță l-a învins pe Gică Hagi și a complicat calculele pentru play-off. Ce a spus despre riscul de a fi demis

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2022, 19:56

Farul – FC Argeș 0-1 | Andrei Prepeliță l-a învins pe Gică Hagi și a complicat calculele pentru play-off. Ce a spus despre riscul de a fi demis

Andrei Prepeliţă a fost dat afară de la FC Argeş

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Chiar dacă este aproape de a reuși o performanță uriașă, Andrei Prepeliță nu poate sta liniștit. Au apărut zvonuri că în locul său ar putea fi adus Ilie Poenaru. Și fanii l-au contestat și i-au cerut să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Prepeliță, prima reacție după Farul – FC Argeș 0-1

Am rezistat și i-am blocat foarte bine. Execuția lui Latovlevici îi aparține și mă bucur că a marcat. Avusese câteva execuții greșite și mă gândeam la calitatea lui și așteptam să și-o arate.

Lupta continuă, asta am spus și la început. Urmează o altă finală. Eu sunt realist și gândesc pozitiv. La fel o fac și jucătorii. Nu am nicio presiune (n.r. dacă riscă să fie înlocuit cu Ilie Poenaru), eu am luat această echipă de pe ultimul loc, am făcut într-un an 85 de puncte și semifinalele Cupei României. Conducerea poate să decidă orice. Presiune e la fotbal mereu, dar eu nu vreau să mă gândesc. Cifrele vorbesc pentru mine„, a declarat Andrei Prepeliță după Farul – FC Argeș 0-1.

Singurul gol al maciului a fost înscris, în minutul 89, de Iasmin Latovlevici. Fundașul de 35 de ani a executat impecabil o lovitură liberă din afara careului.

Citește și:

Cum arată lupta pentru play-off-ul Ligii 1

Farul rămâne pe locul 6, dar FC Argeș s-a apropiat la un singur punct distanță. Universitatea Craiova este la egalitate cu echipa lui Gică Hagi, dar se poate distanța dacă Constănțenii au un program „de foc”. Mai au de jucat, în sezonul regulat, cu FCSB, FC Botoșani și Universitatea Craiova.

Reclamă

Nici trupa lui Andrei Prepeliță nu are meciuri mai ușoare. Pentru FC Argeș urmează disputele cu FC Voluntari, FCSB și FC Botoșani.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și