Închide meniul

Sorana Cîrstea, OUT de la Doha! „Sori” a fost eliminată de Garbine Muguruza. Zi de coșmar pentru românce

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2022, 20:32

Reclamă
Sorana Cîrstea, OUT de la Doha! „Sori a fost eliminată de Garbine Muguruza. Zi de coșmar pentru românce

Sorana Cîrstea, dialog încins cu arbitrul la Indian Wells 2022

Getty Images

Sorana Cîrstea, locul 31 WTA, a fost eliminată, luni, în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 Qatar Open de la Doha.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, eliminată de Garbine Muguruza de la Doha

Cîrstea a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza, locul 9 mondial şi cap de serie 5, scor 6-7, 1-6, după o oră şi 27 de minute.

În primul set, Cîrstea a condus cu scorul de 4-1.

Prezenţa în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 15.080 de dolari şi cu 60 de puncte WTA.

Reclamă

Simona Halep și Irina Begu, eliminate în primul tur de la Doha

Simona Halep (27 WTA) a pierdut, surprizător, încă din primul tur al turneului de la Doha. „Simo” avea un singur eșec în opt meciuri cu Caroline Garcia, înainte să fie eliminată din manșa inaugurală.

Jocul Simonei nu a funcționat, iar a 76-a jucătoare a lumii a profitat. Primul set i-a revenit după 51 de minute, cu 6-4. Garcia a condus cu 3-0 în actul secund, care i-a revenit în cele din urmă cu 6-3. A obținut una dintre marile victorii ale carierei în numai o oră și 34 de minute.

Tot luni a părăsit turneul de la Doha și Irina Begu, eliminată de Petra Kvitova.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și