Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Cum l-a „forțat” Anghel Iordănescu pe Edi Iordănescu să preia naționala! Ce implicare a avut „Generalul”

Silviu Corneanu Publicat: 23 februarie 2022, 9:48

Reclamă
Cum l-a „forțat Anghel Iordănescu pe Edi Iordănescu să preia naționala! Ce implicare a avut „Generalul

Edi Iordănescu, convins de Anghel Iordănescu să preia naționala României

Hepta

Trebuie să mergi să salvezi naționala!„, a fost mesajul transmis de Anghel Iordănescu lui Edi Iordănescu. Selecționerul a refuzat peste 1.500.000 milioane de euro pentru a prelua România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu l-a sfătuit pe Edi Iordănescu să preia naționala

Când m-au sunat de la Federație, nu numai că mi-au venit în minte toate lucrurile pe care le-a făcut tatăl meu. A fost pentru prima dată când tatăl meu s-a situat de partea cealaltă a baricadei. În sensul că, de fiecare dată, când am avut o ofertă concretă pe masă, am discutat cu familia.

Asta făceam și dacă tatăl meu nu era Anghel Iordănescu și nu avea rezultatele pe care le-a avut. I-am prezentat toate detaliile, de fiecare dată, i-am cerut să fie foarte obiectiv, foarte analitic. Am dorit să își folosească expertiza să mă ajute cu un sfat, poate chiar mai multe.

Oricât de mult s-a străduit, a avut și un gram de subiectivism, să mă protejeze, când a venit vorba de echipa națională, s-a situat de partea cealaltă a baricadei, de partea federației.

Mi-a zis: „Trebuie să vii să ajuți echipa națională, să dai totul, să pui toată energia”. Efectiv, am simțit că a gândit cu sufletul în partea naționalei. L-am înțeles, pentru că îl leagă atât de multe de echipa națională„, a povestit Edi Iordănescu la AntenaSport.

Reclamă

Edi Iordănescu, pe urmele lui Anghel Iordănescu

Actualul selecționer e gata să-i calce pe urme tatălui său, dar e conștient că nu-i va fi deloc ușor. Anghel Iordănescu a dus naționala la două mondiale și două europene.

Hai să o luăm cu primul european, și după vedem dacă pot să-i calc pe urme. Mă știți, eu sunt mereu pozitiv, cu mesaje pozitive. Sunt optimist, dar, în același timp, și realist. Dacă mă rup de realitate, nu mai pot veni cu soluțiile și cu măsurile corecte. Nu e un moment ușor, nu ne va fi ușor”, a mai spus Iordănescu Jr. la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și