Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Cum l-a „forțat” Anghel Iordănescu pe Edi Iordănescu să preia naționala! Ce implicare a avut „Generalul”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 23 februarie 2022, 9:48

Cum l-a „forțat Anghel Iordănescu pe Edi Iordănescu să preia naționala! Ce implicare a avut „Generalul

Edi Iordănescu, convins de Anghel Iordănescu să preia naționala României

Hepta

Trebuie să mergi să salvezi naționala!„, a fost mesajul transmis de Anghel Iordănescu lui Edi Iordănescu. Selecționerul a refuzat peste 1.500.000 milioane de euro pentru a prelua România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu l-a sfătuit pe Edi Iordănescu să preia naționala

Când m-au sunat de la Federație, nu numai că mi-au venit în minte toate lucrurile pe care le-a făcut tatăl meu. A fost pentru prima dată când tatăl meu s-a situat de partea cealaltă a baricadei. În sensul că, de fiecare dată, când am avut o ofertă concretă pe masă, am discutat cu familia.

Asta făceam și dacă tatăl meu nu era Anghel Iordănescu și nu avea rezultatele pe care le-a avut. I-am prezentat toate detaliile, de fiecare dată, i-am cerut să fie foarte obiectiv, foarte analitic. Am dorit să își folosească expertiza să mă ajute cu un sfat, poate chiar mai multe.

Citește și:

Oricât de mult s-a străduit, a avut și un gram de subiectivism, să mă protejeze, când a venit vorba de echipa națională, s-a situat de partea cealaltă a baricadei, de partea federației.

Mi-a zis: „Trebuie să vii să ajuți echipa națională, să dai totul, să pui toată energia”. Efectiv, am simțit că a gândit cu sufletul în partea naționalei. L-am înțeles, pentru că îl leagă atât de multe de echipa națională„, a povestit Edi Iordănescu la AntenaSport.

Reclamă

Edi Iordănescu, pe urmele lui Anghel Iordănescu

Actualul selecționer e gata să-i calce pe urme tatălui său, dar e conștient că nu-i va fi deloc ușor. Anghel Iordănescu a dus naționala la două mondiale și două europene.

Hai să o luăm cu primul european, și după vedem dacă pot să-i calc pe urme. Mă știți, eu sunt mereu pozitiv, cu mesaje pozitive. Sunt optimist, dar, în același timp, și realist. Dacă mă rup de realitate, nu mai pot veni cu soluțiile și cu măsurile corecte. Nu e un moment ușor, nu ne va fi ușor”, a mai spus Iordănescu Jr. la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10.30, pe www.as.ro/live
  • Edi Iordănescu, cu cărțile pe față, la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și