Închide meniul

Lovitură pentru Astra! Un jucător de bază a fost declarat liber de contract de comisii! E dorit de două echipe din Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2022, 14:52

Lovitură pentru Astra! Un jucător de bază a fost declarat liber de contract de comisii! E dorit de două echipe din Liga 1

Robert Riza este dorit de două echipe din Liga 1

Facebook Astra Giurgiu

Riza a fost declarat liber de contract de către comisii. Tânărul fundaș a reclamat faptul că nu a fost plătit de peste șase luni. Robert Riza poate semna astfel cu orice echipă, iar, din informațiile AS.ro, acesta este dorit de două cluburi importante din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Robert Riza are 22 de ani și este cotat la 75.000 de euro de transfermarkt.com.

Situația la Astra este din ce în ce mai grea. Angajații sunt neplătiți de luni bune. Jucătorii au refuzat de mai multe ori să se antreneze, deoarece nu există personal care să le spele echipamentele. Din câte se pare, datoriile echipei din Giurgiu se ridică la câteva milioane de euro, iar clubul riscă să dispară.

Astra l-a adus pe Dragoș Firțulescu

Chiar dacă au mari probleme financiare, cei de la Astra au dat o lovitură de imagine pe piața transferurilor. Giurgiuvenii l-au adus pe Dragoș Firțulescu. Olteanul era liber de contract, iar în momentul de față locuiește la Ruse.

Firțulescu a semnat până în vară cu Astra, deși a avut oferte din Kazahstan și Maldive. Fostul jucător al Craiovei a preferat să rămână alături de familie, fiind proaspăt tătic.

Am semnat cu Astra, sunt fericit! Sunt la 15 minute de stadion, chiar dacă locuiesc la Ruse! Mulțumesc, domnului președinte, Costea Marian, și domnului Buduru, care a vrut încă din iarnă sa vin. Îmi place grupul, îl cunosc și pe Gabi Matei. Sper să facem o figură frumoasă și să nu ne gândim la ce probleme sunt”, a spus Firțulescu pentru AntenaSport, acum ceva timp.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și