Închide meniul

Lovitură pentru Astra! Un jucător de bază a fost declarat liber de contract de comisii! E dorit de două echipe din Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2022, 14:52

Lovitură pentru Astra! Un jucător de bază a fost declarat liber de contract de comisii! E dorit de două echipe din Liga 1

Robert Riza este dorit de două echipe din Liga 1

Facebook Astra Giurgiu

Riza a fost declarat liber de contract de către comisii. Tânărul fundaș a reclamat faptul că nu a fost plătit de peste șase luni. Robert Riza poate semna astfel cu orice echipă, iar, din informațiile AS.ro, acesta este dorit de două cluburi importante din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Robert Riza are 22 de ani și este cotat la 75.000 de euro de transfermarkt.com.

Situația la Astra este din ce în ce mai grea. Angajații sunt neplătiți de luni bune. Jucătorii au refuzat de mai multe ori să se antreneze, deoarece nu există personal care să le spele echipamentele. Din câte se pare, datoriile echipei din Giurgiu se ridică la câteva milioane de euro, iar clubul riscă să dispară.

Astra l-a adus pe Dragoș Firțulescu

Chiar dacă au mari probleme financiare, cei de la Astra au dat o lovitură de imagine pe piața transferurilor. Giurgiuvenii l-au adus pe Dragoș Firțulescu. Olteanul era liber de contract, iar în momentul de față locuiește la Ruse.

Firțulescu a semnat până în vară cu Astra, deși a avut oferte din Kazahstan și Maldive. Fostul jucător al Craiovei a preferat să rămână alături de familie, fiind proaspăt tătic.

Am semnat cu Astra, sunt fericit! Sunt la 15 minute de stadion, chiar dacă locuiesc la Ruse! Mulțumesc, domnului președinte, Costea Marian, și domnului Buduru, care a vrut încă din iarnă sa vin. Îmi place grupul, îl cunosc și pe Gabi Matei. Sper să facem o figură frumoasă și să nu ne gândim la ce probleme sunt”, a spus Firțulescu pentru AntenaSport, acum ceva timp.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și