Închide meniul

”Lupte sunt de atunci, mai explodează câte o bombă!” Răzvan Raț a pierdut milioane de euro din cauza conflictului Rusia – Ucraina: ”Dacă te gândești zi de zi, te epuizezi psihic!”

Reclamă

Publicat: 23 februarie 2022, 16:26

”Lupte sunt de atunci, mai explodează câte o bombă!” Răzvan Raț a pierdut milioane de euro din cauza conflictului Rusia – Ucraina: ”Dacă te gândești zi de zi, te epuizezi psihic!”

Răzvan Raț a pierdut milioane de euro din cauza conflictului Rusia - Ucraina

Profimedia

Răzvan Raț a pierdut milioane de euro din cauza conflictului Rusia – Ucraina

În vârsăt de 40 de ani, Răzvan Raț a jucat 10 ani la Șahtior, unde a cucerit numeroase trofee și a câștigat milioane de euro. Fostul internațional a investit o parte din bani chiar în Ucraina, unde și-a cumpărat o vilă și mai multe apartamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan al naționalei nu a mai fost în Ucraina de 8 ani și recunoaște că a pierdut milioane de euro din cauza conflictului Rusia – Ucraina. Totuși, Răzvan Raț recunoaște că este resemnat.

”Poate nu știți, dar lupte sunt de atunci, mai explodează câte o bombă. Nu e liniște, de aceea nu am mai călătorit pentru că altfel am mulți prieteni în acea zonă. Sunt mai bine de 8 ani de când n-am mai fost acolo.

Am făcut investiții de mai multe milioane de euro, dar m-am împăcat cu gândul. Dacă te gândești zi de zi, te epuizezi psihic… Așă că mă gândesc la viitor, poate or fi ceva speranțe să înceteze războiul. Deocamdată sunt premise de război, mai puțin de pace”, a declarat Răzvan Raț pentru Radio Sport Total FM.

Mircea Lucescu rupe tăcerea după ce Dinamo Kiev a fost acuzată că a fugit în Turcia de teama războiului dintre Rusia și Ucraina

Mircea Lucescu a anunțat că Dinamo Kiev va evolua toate meciurile din campionat, chiar dacă există tensiunile uriașe dintre Rusia și Ucraina, din ultima perioadă.

Reclamă

”Programul a fost anunțat pe site-ul clubului cu mult timp în urmă. Pe 13 februarie, am început un cantonament în Antalya și vom fi aici până pe 22 februarie.

Voi juca cu echipa mea peste tot în Ucraina. Am fost antrenorul lui Șahtionr până în ultimul moment, la incidentele din 2014. Nu mi-e frică de nimeni. Nu se pune problema ca Dinamo Kiev să nu revină din Antalya, pe 22 februarie. Treaba noastră este să facem fotbalul mai bun”, a spus Mircea Lucescu, citat de www.aa.com.tr.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și