Închide meniul

”Lupte sunt de atunci, mai explodează câte o bombă!” Răzvan Raț a pierdut milioane de euro din cauza conflictului Rusia – Ucraina: ”Dacă te gândești zi de zi, te epuizezi psihic!”

Publicat: 23 februarie 2022, 16:26

”Lupte sunt de atunci, mai explodează câte o bombă!” Răzvan Raț a pierdut milioane de euro din cauza conflictului Rusia – Ucraina: ”Dacă te gândești zi de zi, te epuizezi psihic!”

Răzvan Raț a pierdut milioane de euro din cauza conflictului Rusia - Ucraina

Profimedia

  • Răzvan Raț a pierdut milioane de euro din cauza conflictului Rusia – Ucraina
  • Anunțul făcut de fostul mare internațional român

Răzvan Raț a pierdut milioane de euro din cauza conflictului Rusia – Ucraina

În vârsăt de 40 de ani, Răzvan Raț a jucat 10 ani la Șahtior, unde a cucerit numeroase trofee și a câștigat milioane de euro. Fostul internațional a investit o parte din bani chiar în Ucraina, unde și-a cumpărat o vilă și mai multe apartamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan al naționalei nu a mai fost în Ucraina de 8 ani și recunoaște că a pierdut milioane de euro din cauza conflictului Rusia – Ucraina. Totuși, Răzvan Raț recunoaște că este resemnat.

”Poate nu știți, dar lupte sunt de atunci, mai explodează câte o bombă. Nu e liniște, de aceea nu am mai călătorit pentru că altfel am mulți prieteni în acea zonă. Sunt mai bine de 8 ani de când n-am mai fost acolo.

Reclamă

Am făcut investiții de mai multe milioane de euro, dar m-am împăcat cu gândul. Dacă te gândești zi de zi, te epuizezi psihic… Așă că mă gândesc la viitor, poate or fi ceva speranțe să înceteze războiul. Deocamdată sunt premise de război, mai puțin de pace”, a declarat Răzvan Raț pentru Radio Sport Total FM.

Citește și:

Mircea Lucescu rupe tăcerea după ce Dinamo Kiev a fost acuzată că a fugit în Turcia de teama războiului dintre Rusia și Ucraina

Mircea Lucescu a anunțat că Dinamo Kiev va evolua toate meciurile din campionat, chiar dacă există tensiunile uriașe dintre Rusia și Ucraina, din ultima perioadă.

Reclamă

”Programul a fost anunțat pe site-ul clubului cu mult timp în urmă. Pe 13 februarie, am început un cantonament în Antalya și vom fi aici până pe 22 februarie.

Voi juca cu echipa mea peste tot în Ucraina. Am fost antrenorul lui Șahtionr până în ultimul moment, la incidentele din 2014. Nu mi-e frică de nimeni. Nu se pune problema ca Dinamo Kiev să nu revină din Antalya, pe 22 februarie. Treaba noastră este să facem fotbalul mai bun”, a spus Mircea Lucescu, citat de www.aa.com.tr.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:53 Primul star de la Barcelona care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după ce românul a fost desfiinţat de Xavi 8:39 Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4: „Nu-mi voi schimba decizia! Visez să câştiga Liga!” 8:26 Prima reacţie pro Istvan Kovacs, după ce Xavi l-a „mitraliat” pe arbitrul român la finalul duelului Barca – PSG 1-4! 0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
16
apr.
23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”
România se află pe locul 46 în clasamentul FIFA. Ce poziţii ocupă adversarele de la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 20:54
Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!”