Închide meniul

Mircea Lucescu rupe tăcerea după ce Dinamo Kiev a fost acuzată că a fugit în Turcia de teama unui conflict armat între Rusia și Ucraina: ”Nu mi-e frică de nimeni. Voi juca cu echipa mea peste tot în Ucraina”

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2022, 13:46

Reclamă
Mircea Lucescu rupe tăcerea după ce Dinamo Kiev a fost acuzată că a fugit în Turcia de teama unui conflict armat între Rusia și Ucraina: ”Nu mi-e frică de nimeni. Voi juca cu echipa mea peste tot în Ucraina”

Mircea Lucescu a vorbit despre delegarea lui Istvan Kovacs la Manchester City - Real Madrid

Getty Images

Dinamo Kiev se află în cantonament în Antalya, de unde va reveni în Ucraina, pe 22 februarie. În ultima perioadă, apăruseră zvonuri conform cărora campioana refuză să joace din cauza problemelor extra-sportive. Il Luce a ținut să le contrazică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu analizează conflictul dintre Rusia și Ucraina: Nu mi-e frică de nimeni

”Programul a fost anunțat pe site-ul clubului cu mult timp în urmă. Pe 13 februarie, am început un cantonament în Antalya și vom fi aici până pe 22 februarie.

Voi juca cu echipa mea peste tot în Ucraina. Am fost antrenorul lui Șahtionr până în ultimul moment, la incidentele din 2014. Nu mi-e frică de nimeni. Nu se pune problema ca Dinamo Kiev să nu revină din Antalya, pe 22 februarie. Treaba noastră este să facem fotbalul mai bun”, a spus Mircea Lucescu, citat de www.aa.com.tr.

Rinat Ahmetov și alți milionari au părăsit de urgență Ucraina

Situație de criză în Ucraina, acolo unde mai mulți milionari au părăsit de urgență țara de frica războiului. Unul dintre aceștia este chiar Rinat Ahmetov, fostul patron al lui Mircea Lucescu de la Șahtior. De altfel, antrenorul român nu și-a dorit să se întoarcă la Kiev și a rămas cu echipa în cantonamentul din Turcia.

Jurnaliștii de la pradva.com.ua au dezvăluit că duminică au fost 20 de chartere care au plecat din Ucraina. La bordul lor erau mai mulți oligarhi ucraineni și familiile lor. Ahmetov s-a dus la Zurich, cu un avion privat.

Reclamă

Decizia luată de patronul lui Mircea Lucescu, Igor Surkis

Situația a escaladat în Ucraina și există riscul unui conflict armat. Totuși, finanțatorul echipei lui „Il Luce”, Igor Surkis, a dezvăluit că nu se teme și că va contiua să rămână la Kiev.

„Stau în biroul meu și asta se întâmplă în fiecare zi. Nu am de gând să plec nicăieri, cred că este important să ne păstrăm calmul. Dacă intri în panică, ai pierdut deja. Plănuiesc să muncesc la Kiev și în viitorul apropiat și să vizitez cantonamentul lui Dinamo Kiev și al echipei U19, din Turcia.

În acest moment, clubul nostru este închis aproape complet din cauza Covid-19. Este carantină, sunt omulțime de cazuri. Am efectuat o vaccinare completă a angajaților de la Dinamo și se lucrează de la distanță, în acest moment, în majoritatea departamentelor. Eu nu am cum să rezolv problemele de acasă, așa că sunt mereu în biroul clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este panică, suntem calmi și pregătiți pentru diverse scenarii. Cred că va fi totul bine la noi în țară. Invit fanii în tribune, echipele noastre au nevoie de sprijinul și energia lor„, a declarat Igor Surkis pentru sport.ua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și