Închide meniul

Alexander Zverev, prima reacție după ieșirea golănească de la Acapulco! Ce a spus după ce l-a înjurat pe arbitru și a lovit cu racheta scaunul

Dragoș Vasile Publicat: 23 februarie 2022, 18:06

Reclamă
Alexander Zverev, prima reacție după ieșirea golănească de la Acapulco! Ce a spus după ce l-a înjurat pe arbitru și a lovit cu racheta scaunul

Alexander Zverev, reacție nervoasă fără precedent la Acapulco

Captură Twitter

Alexander Zverev, prima reacție după ieșirea golănească de la Acapulco

Alexander Zverev, locul 3 ATP, a fost exclus din turneul de la Acapulco, după o ieşire nervoasă, în care a lovit cu racheta scaunul arbitrului, nimerindu-l şi pe oficial în picior, la meciul de dublu pe care l-a disputat, marţi, alături de brazilianul Marcelo Melo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemulţumit de o decizie a arbitrului, tenismenul german l-a înjurat şi l-a făcut „idiot” pe arbitru. Apoi, nervos că a pierdut meciul, Zverev a lovit cu racheta scaunul arbitrului de trei ori, o dată nimerind şi piciorul oficialului.

“Este dificil să exprim în cuvinte cât de mult regret comportamentul meu din timpul şi de după meciul de dublu de ieri. I-am cerut iertare în privat arbitrului de scaun pentru că ieşirea mea nervoasă către el a fost ceva greşit şi inacceptabil şi sunt dezamăgit de mine. Nu ar fi trebuit să se întâmple şi nu există scuze.

Le prezint scuze şi fanilor mei, organizatorilor turneului şi sportului pe care îl iubesc. După cum ştiţi, eu las totul pe teren. Ieri am lăsat prea mult. Zilele care vin voi reflecta la comportamentul meu şi la cum mă pot asigura că nu se va mai întâmpla. Îmi pare rău că v-am dezamăgit”, a transmis Zverev pe Instagram.

Alexander Zverev riscă o amendă istorică după ieșirea golănească de la Acapulco

Alexander Zverev poate primi o amendă record după ieșirea golănească din meciul de dublu de la Acapulco, pierdut 2-6, 6-4, 6-10, în fața perechii Glasspool/Heliovaara. Germanul și-a ieșit din minți la finalul partidei.

Reclamă

După ce și-a felicitat adversarii, campionul olimpic a lovit cu racheta în scaunul arbitrului de patru ori. Conform eurosport.ro, amenda pe care o poate primi pentru acest gest ajunge până la 250.000 de dolari, aceasta fiind cea mai mare din istorie.

După excluderea de la turneul de la Acapulco, lucrurile se pot agrava pentru Alexander Zverev. Dacă gestul său va fi încadrat la capitolul 8, secțiunea 3 din ATP Rulebook, în paragraful ”ofensă majoră”, la secțiunea „comportament agravant”, atunci sancțiunea poate ajunge până la 250.000 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și