Închide meniul

Alexander Zverev, prima reacție după ieșirea golănească de la Acapulco! Ce a spus după ce l-a înjurat pe arbitru și a lovit cu racheta scaunul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 februarie 2022, 18:06

Alexander Zverev, prima reacție după ieșirea golănească de la Acapulco! Ce a spus după ce l-a înjurat pe arbitru și a lovit cu racheta scaunul

Alexander Zverev, reacție nervoasă fără precedent la Acapulco

Captură Twitter

Alexander Zverev, prima reacție după ieșirea golănească de la Acapulco

Alexander Zverev, locul 3 ATP, a fost exclus din turneul de la Acapulco, după o ieşire nervoasă, în care a lovit cu racheta scaunul arbitrului, nimerindu-l şi pe oficial în picior, la meciul de dublu pe care l-a disputat, marţi, alături de brazilianul Marcelo Melo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemulţumit de o decizie a arbitrului, tenismenul german l-a înjurat şi l-a făcut „idiot” pe arbitru. Apoi, nervos că a pierdut meciul, Zverev a lovit cu racheta scaunul arbitrului de trei ori, o dată nimerind şi piciorul oficialului.

“Este dificil să exprim în cuvinte cât de mult regret comportamentul meu din timpul şi de după meciul de dublu de ieri. I-am cerut iertare în privat arbitrului de scaun pentru că ieşirea mea nervoasă către el a fost ceva greşit şi inacceptabil şi sunt dezamăgit de mine. Nu ar fi trebuit să se întâmple şi nu există scuze.

Le prezint scuze şi fanilor mei, organizatorilor turneului şi sportului pe care îl iubesc. După cum ştiţi, eu las totul pe teren. Ieri am lăsat prea mult. Zilele care vin voi reflecta la comportamentul meu şi la cum mă pot asigura că nu se va mai întâmpla. Îmi pare rău că v-am dezamăgit”, a transmis Zverev pe Instagram.

Citește și:

Alexander Zverev riscă o amendă istorică după ieșirea golănească de la Acapulco

Alexander Zverev poate primi o amendă record după ieșirea golănească din meciul de dublu de la Acapulco, pierdut 2-6, 6-4, 6-10, în fața perechii Glasspool/Heliovaara. Germanul și-a ieșit din minți la finalul partidei.

Reclamă

După ce și-a felicitat adversarii, campionul olimpic a lovit cu racheta în scaunul arbitrului de patru ori. Conform eurosport.ro, amenda pe care o poate primi pentru acest gest ajunge până la 250.000 de dolari, aceasta fiind cea mai mare din istorie.

După excluderea de la turneul de la Acapulco, lucrurile se pot agrava pentru Alexander Zverev. Dacă gestul său va fi încadrat la capitolul 8, secțiunea 3 din ATP Rulebook, în paragraful ”ofensă majoră”, la secțiunea „comportament agravant”, atunci sancțiunea poate ajunge până la 250.000 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și