Închide meniul

Rusia a invadat Ucraina | Un fotbalist din Liga 1 sună mobilizarea: ”Ajutăm financiar! Am vorbit cu prieteni din Macedonia, Croația și Muntenegru și se implică!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 februarie 2022, 18:35

Rusia a invadat Ucraina | Un fotbalist din Liga 1 sună mobilizarea: ”Ajutăm financiar! Am vorbit cu prieteni din Macedonia, Croația și Muntenegru și se implică!”

Agron Rufati sună mobilizarea după ce Rusia a invadat Ucraina

Hepta

Agron Rufati sună mobilizarea după ce Rusia a invadat Ucraina

Fundaşul nord-macedonean a jucat în Ucraina, la FC Zorya Luhansk. Agron Rufati este îngrijorat după ce Vladimir Putin a dat “undă verde” trupelor militare rusești să intervină pe teritoriul Ucrainei și anunță că este dispus să ajute financiar persoanele care trec prin clipe de coșmat. Și prietenii fotbalistului sunt implicați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am vorbit cu mai multe persoane să ajutăm financiar. Sau, dacă părăsesc țara să îi ajutăm să stea în case sau apartamente. Ar fi minunat. Am vorbit cu prieteni din Macedonia, Croația și Muntenegru și se implică. România este mai aproape și sperăm să îi ajutăm aici. Am discutat și cu persoane care nu sunt din lumea sportului”, a declarat Agron Rufati.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

EXCLUSIV | Ciprian Marica, revoltat după ce Rusia a invadat Ucraina: ”Îmi pare rău că se distruge tot!”

Ciprian Marica este revoltat după ce Rusia a invadat Ucraina. Războiul a început în această dimineață, când Vladimir Putin a dat “undă verde” trupelor militare rusești să intervină pe teritoriul Ucrainei. Vestea a cutremurat întreaga lume.

”Rău, periculos, ce să zic, sunt surprins și totodată îngrijorat. Se pare că are curaj, nea Mircea. Sincer, n-am vorbit cu nea Mircea, e clar că nu e cea mai fericită situație să fii în Ucraina în aceste zile. Mă gândesc și îmi fac griji, normal, suntem vecini, sunt aici, la o aruncătură de băț de noi, nu? Sigur că mă gândesc și sunt îngrijorat, așa cum spuneam. 

Din fericire, eu am plecat de mult de acolo, nu am mai rămas cu absolut nimic. Toți prietenii pe care i-am avut au plecat de mult de acolo. Au plecat toți prietenii mei de acolo de teamă și de problemele care au apărut. Sincer, simt o tristețe pentru că Donețk se dezvoltase fantastic de mult și îmi pare rău că se distruge tot. Păcat, mare păcat!”, a spus Ciprian Marica, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și