Închide meniul

Rusia a atacat Ucraina | „Plâng şi mă rog!” Ruslan Malinovskyi a cedat după ce a văzut imaginile dramatice din ţara sa: „Cum poate fi oprit acest coșmar?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 februarie 2022, 18:38

Reclamă
Rusia a atacat Ucraina | „Plâng şi mă rog! Ruslan Malinovskyi a cedat după ce a văzut imaginile dramatice din ţara sa: „Cum poate fi oprit acest coșmar?

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani de la Atalanta a izbucnit în plâns când a văzut imaginile dramatice din ţara sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plâng și mă rog pentru țara mea, casa mea, oamenii mei. Știrile venite din Rusia nu spun adevărul. Ei susțin că protejează estul de noi, dar ei ne-au atacat. E o crimă împotriva umanității. Cum poate fi oprit acest coșmar?„, a transmis Ruslan Malinovskyi.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a atacat Ucraina | Mesaj macabru la adresa lui Vladimir Putin

Oleksandr Zinchenko, căpitanul naţionalei Ucrainei, îi doreşte moartea lui Vladimir Putin, într-o postare ştearsă de pe Instagram, după ce Rusia a atacat Ucraina la primele ore ale dimineţii de joi, informează mirror.co.uk. Oleksandr Zinchenko a scris că speră că Vladimir Putin va avea parte de „cea mai dureroasă moarte”, cu cea mai mare de suferinţă.

Jucătorul de 25 de ani l-a făcut pe Putin „mizerie” şi s-a plâns că mesajul său a fost eliminat de reţeaua de socializare.

„Sper sa crapi de cea mai chinuitoare moarte posibila, mizerie ce esti!”, a fost mesajul complet al lui Zinchenko. Indignarea fotbalistului vine după ştirile de joi dimineaţă, conform cărora Rusia a lansat rachete şi bombe asupra unor ţinte de pe teritoriul ucrainean, iar tancurile sale au trecut graniţa cu Belarus pentru invada Ucraina.

Reclamă

Gafă uimitoare făcută de UEFA la câteva ore după ce Rusia a invadat Ucraina

Rusia a invadat Ucraina în această dimineaţă, iar, la câteva ore distanţă, UEFA a comis o gafă incredibilă. Pe reţelele sociale a fost postat un mesaj total nepotrivit cu situaţia din ţara vecină.

„O zi de joi fericită, pentru toată lumea!”, a fost mesajul postat pe contul UEFA Europa League, care a vrut să facă referire la meciurile care se vor desfăşura în această seară.

Rusia a invadat Ucraina | Mesajul realist al lui Mircea Lucescu, de lângă Kiev

Rusia a invadat Ucraina și Mircea Lucescu a avut o primă reacție. Antrenorul român se află lângă Kiev, la baza de pregătire a lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Il Luce nu va putea pleca cu avionul spre România, aeroportul Bila Tserkava fiind deja bombardat. Lucescu a trimis un mesaj realist din țara vecină.

„Chiar dacă vedem acele imagini la TV, trebuie să rămânem liniștiți pentru că nu e chiar așa rău. În acest moment ne aflăm în cantonament.”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și