Închide meniul

Federaţia Ucraineană de Fotbal cere excluderea echipelor din Rusia la competiţiile UEFA şi FIFA!

Dragoș Vasile Publicat: 24 februarie 2022, 21:19

Reclamă
Federaţia Ucraineană de Fotbal cere excluderea echipelor din Rusia la competiţiile UEFA şi FIFA!

Rusia contestă excluderea din toate competițiile UEFA și FIFA

Profimedia

Federaţia Ucraineană de Fotbal cere excluderea echipelor din Rusia la competiţiile UEFA şi FIFA

“Comitetul Executiv al UAF a decis să se adreseze în mod oficial principalelor autorităţi ale fotbalului mondial şi european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere agresiunea militară a Rusiei asupra Ucrainei, Comitetul Executiv al UAF a decis:

-să trimită la FIFA şi UEFA solicitările de interzicere a participării echipelor naţionale şi echipelor de club din Rusia la competiţiile internaţionale sub auspiciile FIFA şi UEFA;

-să trimită o solicitare la UEFA cu privire la decizia de a schimba cât mai curând posibil oraşul şi ţara de disputare a finalei Ligii Campionilor, sezonul 2021/2022, şi a Supercupei Europei 2023”, se arată pe site-ul oficial al federaţiei, citat de news.ro.

Supercupa Europei este programată în 2013 la Kazan, iar finala Ligii Campionilor este programată în acest an la Sankt Petersburg, la 28 mai.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Campionatul din Ucraina a fost întrerupt, după ce a fost aplicată legea marțială pe teritoriul țării!

Rusia a început războiul în Ucraina în această dimineață. Ca urmare, campionatul de fotbal din Ucraina a fost întrerupt oficial.

Rusia a început să acționeze militar pe teritoriul Ucrainei în această dimineață. Vestea a cutremurat întreaga lume, iar urmările n-au întârziat să apară.

Președintele Volodimir Zelenski a anunțat introducerea legii marțiale în Ucraina. În urma acestei decizii, campionatul din Ucraina a fost oficial întrerupt, anunță sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

“În urma impunerii legii marțiale pe teritoriul Ucrainei, Premier League (n.r. – prima ligă din Ucraina) a fost oficial întreruptă“, au anunțat jurnaliștii ucraineni.

Campionatul ucrainean va fi întrerupt după 18 etape, cu Șahtior Donețk pe primul loc. “Minerii” au două puncte avans față de Dinamo Kiev, trupa pregătită de Mircea Lucescu.

Este pentru a doua oară în istorie când Ucraina aplică legea marțială. Prima dată s-a întâmplat în timpul celui De-al Doilea Război Mondial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și