Închide meniul

Rusia a început războiul în Ucraina! Elina Svitolina, devastată! Jucătoarea n-a putut să scrie mai mult de două cuvinte. Mesajul postat

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2022, 9:46

Rusia a început războiul în Ucraina! Elina Svitolina, devastată! Jucătoarea n-a putut să scrie mai mult de două cuvinte. Mesajul postat

Rusia a început războiul în Ucraina. Elina Svitolina, devastată

Profimedia

  • Rusia a început războiul în Ucraina
  • Elina Svitolina, devastată: „Nu pot…”

În această dimineață, Rusia a început invazia pe teritoriul Ucrainei, în regiunea Donbass. Vestea cutremurătoare a afectat-o pe Elina Svitolina, jucătoarea aflată pe locul 15 în clasamentul WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a început războiul în Ucraina! Elina Svitolina, devastată: “Nu pot…”. Mesajul tenismenei

Sportiva ucraineancă s-a arătat extrem de afectată și a încercat să-și exprime supărarea în mediul online, dar n-a avut forță să scrie mai mult de două cuvinte.

“Nu pot…”, a fost mesajul Elinei, însoțit de mai multe emoji-uri care exprimă tristețea tenismenei.

Reclamă

Rusia a început invazia în Ucraina! Elina Svitolina, mesaj de solidaritate pentru poporul său

Aseară, înaintea anunțul că Rusia a început să acționeze pe teritoriul Ucrainei, Svitolina a postat un mesaj de solidaritate pentru poporul său.

Reclamă

“Sunt mândră să fiu ucraineancă. Haideți să fim uniți în aceste momente dificile și să ne gândim la pacea și viitorul țării noastre. Glorie Ucrainei!”, a scris Elina Svitolina, pe contul de Twitter, alături de un videoclip dedicat țării sale.

Citește și:

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei! Heorhiy Bushchan, mesaj de solidaritate pentru poporul ucrainean

Portarul lui Dinamo Kiev și al naționalei Ucrainei, în vârstă de 27 de ani, s-a arătat extrem de afectat de vestea respectivă și a lăsat un mesaj de susținere pentru compatrioții săi.

Reclamă 4 / 0/3

“Cred în țara noastră, în armata noastră și în poporul ucrainean! Acum trebuie să fim uniți în fața celei mai cumplite încercări din istoria noastră modernă.

Nu sunt doar cuvinte, este ceea ce simt când aud imnul Ucrainei cântat pe stadion și când văd steagurile galbene și albastre în tribune: mândrie pentru țara noastră, mândrie pentru independența noastră și pentru poporul nostru.”, a scris Heorhiy Bushchan, pe contul de Instagram.

Până acum, Heorhiy Bushchan a adunat 13 selecții la naționala Ucrainei.

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Reclamă

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

El a avertizat că toată responsabilitatea pentru o eventuală vărsare de sânge va reveni conştiinţei Guvernului Ucrainean, declarându-se covins că trupele ruseşti îşi vor face datoria. Liderul de la Kremlin a precizat că obiectivul Rusiei nu este să ocupe Ucraina.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024