Închide meniul

Federaţia Ucraineană de Fotbal cere excluderea echipelor din Rusia la competiţiile UEFA şi FIFA!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 februarie 2022, 21:19

Federaţia Ucraineană de Fotbal cere excluderea echipelor din Rusia la competiţiile UEFA şi FIFA!

Rusia contestă excluderea din toate competițiile UEFA și FIFA

Profimedia

Federaţia Ucraineană de Fotbal cere excluderea echipelor din Rusia la competiţiile UEFA şi FIFA

“Comitetul Executiv al UAF a decis să se adreseze în mod oficial principalelor autorităţi ale fotbalului mondial şi european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere agresiunea militară a Rusiei asupra Ucrainei, Comitetul Executiv al UAF a decis:

-să trimită la FIFA şi UEFA solicitările de interzicere a participării echipelor naţionale şi echipelor de club din Rusia la competiţiile internaţionale sub auspiciile FIFA şi UEFA;

-să trimită o solicitare la UEFA cu privire la decizia de a schimba cât mai curând posibil oraşul şi ţara de disputare a finalei Ligii Campionilor, sezonul 2021/2022, şi a Supercupei Europei 2023”, se arată pe site-ul oficial al federaţiei, citat de news.ro.

Supercupa Europei este programată în 2013 la Kazan, iar finala Ligii Campionilor este programată în acest an la Sankt Petersburg, la 28 mai.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Citește și:

Campionatul din Ucraina a fost întrerupt, după ce a fost aplicată legea marțială pe teritoriul țării!

Rusia a început războiul în Ucraina în această dimineață. Ca urmare, campionatul de fotbal din Ucraina a fost întrerupt oficial.

Rusia a început să acționeze militar pe teritoriul Ucrainei în această dimineață. Vestea a cutremurat întreaga lume, iar urmările n-au întârziat să apară.

Președintele Volodimir Zelenski a anunțat introducerea legii marțiale în Ucraina. În urma acestei decizii, campionatul din Ucraina a fost oficial întrerupt, anunță sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

“În urma impunerii legii marțiale pe teritoriul Ucrainei, Premier League (n.r. – prima ligă din Ucraina) a fost oficial întreruptă“, au anunțat jurnaliștii ucraineni.

Campionatul ucrainean va fi întrerupt după 18 etape, cu Șahtior Donețk pe primul loc. “Minerii” au două puncte avans față de Dinamo Kiev, trupa pregătită de Mircea Lucescu.

Este pentru a doua oară în istorie când Ucraina aplică legea marțială. Prima dată s-a întâmplat în timpul celui De-al Doilea Război Mondial.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și