Închide meniul

Avertismentul lui Toni Petrea, înainte de playoff: „Ne vorba de ‘sateliți’ și afinități, dar mi-e teamă!” Ce a spus despre duelul cu Hagi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2022, 15:24

Reclamă
Avertismentul lui Toni Petrea, înainte de playoff: „Ne vorba de sateliți și afinități, dar mi-e teamă! Ce a spus despre duelul cu Hagi

Toni Petrea, antrenor FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB are asigurate biletele pentru playoff, însă Toni Petrea nu este liniștit. Se gândește la lupta finală la titlu cu CFR Cluj și la faptul că anumite echipe nu ar mai avea aceeași dorință de victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertismentul lui Toni Petrea, înainte de playoff

„Nu cred că e vorba de «sateliți» și afinități, dar mi-aș dori ca cei care trag acum tare să ajungă în play-off să joace la fel și după ce ajung acolo.

Mi-e teamă că cei care reușesc să fie în primele șase să nu cumva se mulțumească doar cu atât. Sper că și în play-off se va juca cu aceeași dorință de victorie”, a spus Toni Petrea într-o conferință de presă.

Toni Petrea, despre FCSB – Farul Constanța: „Trebuie să fim atenți!”

Toni Petrea își avertizează și jucătorii înaintea partidei cu Farul. Echipa lui Gică Hagi are de tras pentru a prinde un loc în playoff și, tocmai de aceea, Petrea consideră că FCSB va avea un meci infernal.

„Farul are obiectivul de a ajunge în play-off, ceea ce va face acest meci mult mai dificil. Farul e o echipă care pasează, căreia îi place jocul combinativ, cu foarte multe goluri marcate din faze poziționale. Au niște automatisme bine puse la punct, dezvoltate în timp.

Reclamă

Trebuie să fim atenți la aceste lucruri. Trebuie să facem mai multe decât am făcut la meciul tur pentru a câștiga acest meci”, a mai spus Toni Petrea.

Antrenorul de la FCSB nu a trecut peste dezamăgirea egalului de la Mioveni, scor 1-1, însă a încercat să îi facă pe jucători să treacă peste acea partidă.

Trebuie să facem mult mai mult decât la jocul trecut. Nimeni nu-și dorea acel rezultat. A fost un joc mai puțin reușit din partea noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după joc le-am spus că s-a terminat acel meci, e istorie. Trebuie să mergem mai departe”, a mai spus Toni Petrea.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și