Închide meniul

Rapid – Dinamo 1-1 | „Am dominat degeaba!”. Cristi Săpunaru, cu nervii la pământ după derby: „Ne lipsește răutatea. Așa ne batem la retrogradare!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2022, 22:45

Reclamă
Rapid – Dinamo 1-1 | „Am dominat degeaba!. Cristi Săpunaru, cu nervii la pământ după derby: „Ne lipsește răutatea. Așa ne batem la retrogradare!

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB - Rapid

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapid /SPORT PICTURES

Jucătorii lui Mihai Iosif au ajuns la nouă meciuri la rând fără victorie în campionat. În schimb, „câinii” lui Flavius Stoican trec prin cel mai bun moment al sezonului. Au adunat 5 puncte în ultimele trei etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, prima reacție după Rapid – Dinamo 1-1

Am dominat tot meciul, dar am dominat degeaba. Am fost echipa mai bună, dar degeaba. Cred că e timpul să ne trezim. Suporterii au dreptate să fie supărați, au fost lângă noi tot timpul. Sunt dezamăgit pentru că ne lipsește răutatea aia pe care o aveam la începutul campionatului și suporterii erau mândri de noi. Așa nu mai adunăm puncte și ne batem de ceea ce ne era frică, la retrogradare. Am fost slabi.

Noi suntem supărați după meciuri, suporterii au tot dreptul să fie supărați după rezultate. Nu știu dacă e nevoie de o schimbare, e nevoie să strângem noi rândurile. Dacă știam care erau problemele, le rezolvam. Simt că nu mai suntem cei care am fost, parcă nu ne mai dorim să câștigăm meciurile și asta se vede cu ochiul liber„, a declarat Cristi Săpunaru după Rapid – Dinamo 1-1.

Rapid a primit un gol de cascadorii râsului în minutul 20. Cosmin Matei a profitat de o gafă de proporții a lui Dandea și l-a învins pe Horațiu Moldovan. Alb-roșiii nu s-au putut bucura decât trei minute. Vojtus a înscris primul său gol pentru giuleșteni din pasa lui Săpunaru.

Echipa lui Mihai Iosif a rămas pe locul 9, cu 37 de puncte. Dinamo se îndepărtează de Gaz Metan Mediaș, care a fost penalizată drastic de Comisia de Disciplină. „Câinii” au acumulat 17 puncte și rămân pe loc de baraj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și