Închide meniul

Rapid – Dinamo 1-1 | „Am dominat degeaba!”. Cristi Săpunaru, cu nervii la pământ după derby: „Ne lipsește răutatea. Așa ne batem la retrogradare!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2022, 22:45

Rapid – Dinamo 1-1 | „Am dominat degeaba!. Cristi Săpunaru, cu nervii la pământ după derby: „Ne lipsește răutatea. Așa ne batem la retrogradare!

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB - Rapid

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapid /SPORT PICTURES

Jucătorii lui Mihai Iosif au ajuns la nouă meciuri la rând fără victorie în campionat. În schimb, „câinii” lui Flavius Stoican trec prin cel mai bun moment al sezonului. Au adunat 5 puncte în ultimele trei etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, prima reacție după Rapid – Dinamo 1-1

Am dominat tot meciul, dar am dominat degeaba. Am fost echipa mai bună, dar degeaba. Cred că e timpul să ne trezim. Suporterii au dreptate să fie supărați, au fost lângă noi tot timpul. Sunt dezamăgit pentru că ne lipsește răutatea aia pe care o aveam la începutul campionatului și suporterii erau mândri de noi. Așa nu mai adunăm puncte și ne batem de ceea ce ne era frică, la retrogradare. Am fost slabi.

Noi suntem supărați după meciuri, suporterii au tot dreptul să fie supărați după rezultate. Nu știu dacă e nevoie de o schimbare, e nevoie să strângem noi rândurile. Dacă știam care erau problemele, le rezolvam. Simt că nu mai suntem cei care am fost, parcă nu ne mai dorim să câștigăm meciurile și asta se vede cu ochiul liber„, a declarat Cristi Săpunaru după Rapid – Dinamo 1-1.

Rapid a primit un gol de cascadorii râsului în minutul 20. Cosmin Matei a profitat de o gafă de proporții a lui Dandea și l-a învins pe Horațiu Moldovan. Alb-roșiii nu s-au putut bucura decât trei minute. Vojtus a înscris primul său gol pentru giuleșteni din pasa lui Săpunaru.

Echipa lui Mihai Iosif a rămas pe locul 9, cu 37 de puncte. Dinamo se îndepărtează de Gaz Metan Mediaș, care a fost penalizată drastic de Comisia de Disciplină. „Câinii” au acumulat 17 puncte și rămân pe loc de baraj.

Reclamă
Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și