Închide meniul
Foto

Rusia a invadat Ucraina | Elina Svitolina va dona toți banii câștigați din turnee pentru a susține armata ucraineană. „Inima nu se va opri din sângerare!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2022, 15:28 / Actualizat: 27 februarie 2022, 17:15

Reclamă
Rusia a invadat Ucraina | Elina Svitolina va dona toți banii câștigați din turnee pentru a susține armata ucraineană. „Inima nu se va opri din sângerare!”

Elina Svitolina susține Ucraina în războiul cu Rusia

Profimedia

„Oamenii mei, în fiecare zi mă tem pentru voi. Sunt devastată, ochii mei nu se vor opri din plâns, inima nu se va opri din sângerare. Dar sunt atât de mândră. Mă uit la oamenii noștri, mamele noastre, tații noștri, frații noștri, surorile noastre, copiii noștri, ei sunt atât de curajoși și puternici, luptă pentru a ne proteja. Sunt eroi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a invadat Ucraina | Elina Svitolina își va dona banii armatei ucrainene

Voi dona banii câștigați de mine în următoarele turnee pentru a sprijini armata și forțele noastre umanitare, pentru a le ajuta să te protejeze pe Tine, țara noastră”, a anunțat Elina Svitolina.

Elina Svitolina, aflată pe locul 15 în clasamentul WTA, a câștigat peste 20 de milioane de dolari din tenis.

Elina Svitolina: „Sunt mândră că sunt ucraineancă!”

Înaintea anunțului că Rusia a început să acționeze pe teritoriul Ucrainei, Svitolina a postat un mesaj de solidaritate pentru poporul său.

Reclamă

“Sunt mândră să fiu ucraineancă. Haideți să fim uniți în aceste momente dificile și să ne gândim la pacea și viitorul țării noastre. Glorie Ucrainei!”, a scris Elina Svitolina, pe contul de Twitter, alături de un videoclip dedicat țării sale.

Cel puţin 198 de ucraineni – inclusiv trei copii – au fost ucişi de la începutul invaziei Ucrainei de către Rusia, anunţă sâmbătă ministrul ucrainean al Sănătăţii Viktor Liaşko, citat de agenţia ucraineană de presă Interfax, relatează AFP.
Alte 1.115 persoane au fost rănite, inclusiv 33 de copii. Era neclar dacă Ministerul ucrainean al Sănătăţii face doar bilanţul victimelor civile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și