Închide meniul

Cum a ratat Gigi Becali transferul lui Virgil Ghiță la FCSB. Câți bani a încasat Gică Hagi și cât oferise patronul roș-albastrilor pentru fundașul remarcat în Europa

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2022, 23:42 / Actualizat: 1 martie 2022, 1:09

Reclamă
Cum a ratat Gigi Becali transferul lui Virgil Ghiță la FCSB. Câți bani a încasat Gică Hagi și cât oferise patronul roș-albastrilor pentru fundașul remarcat în Europa

Gigi Becali are un

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Cotat la 1.4 milioane de euro, Virgil Ghiță a prins transferul carierei la 24 de ore după ce a închis tabela în FCSB – Farul Constanța 0-2, partidă disputată duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a ratat Gigi Becali transferul lui Virgil Ghiță

Gică Hagi a dat un adevărat tun financiar cu transferul lui Virgil Ghiță. Suma încasată de „Rege” de la polonezi e mai mare decât oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali.

MKS Cracovia ar fi plătit nu mai puțin de 1,2 milioane de euro pentru Virgil Ghiță, sumă fixă, plus alte 500.000 de euro din diferite bonusuri, scrie prosport.ro.

Recent, celebra publicație spaniolă Marca l-a desemnat pe Virgil Ghiță drept al treilea cel mai bun fundaș central U23 din campionatele Europei.

Gigi Becali: „Am dat 800.000 de euro pentru Virgil Ghiță!”

Gigi Becali a pus ochii pe Virgil Ghiță de mai multă vreme. Patronul lui FCSB a discutat cu Gică Hagi despre un posibil transfer chiar înaintea meciului cu Farul, disputat duminică.

Reclamă

„M-a interesat, am și negociat cu Gică, dar nu mai țin minte suma. Cred că nu mi-a zis Gică vreo sumă, dar eu cred că am dat 800 de mii de euro. Nu mai știu! Nu mă interesează. Avem meciul cu Farul și tu mă întrebi de Ghiță? Nu mă interesează! Nu vreau să apară că fac tactică înainte de meci”, a spus Gigi Becali, săptămâna trecută, la Pro X.

În Polonia, Virgil Ghiță va fi coleg cu Sergiu Hanca și Cornel Râpă. De asemenea, fundașul crescut de Gică Hagi va avea dueluri cu românii de la Racow, Deian Sorescu și Bogdan Racovițan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și