Închide meniul
NEWS ALERT

”Regele” a dat un nou tun financiar! Virgil Ghiță a fost vândut de Gică Hagi după ce a marcat cu FCSB. Va fi coleg cu alți doi fotbaliști români

Dragoș Vasile Publicat: 28 februarie 2022, 22:02 / Actualizat: 28 februarie 2022, 23:39

Reclamă
”Regele” a dat un nou tun financiar! Virgil Ghiță a fost vândut de Gică Hagi după ce a marcat cu FCSB. Va fi coleg cu alți doi fotbaliști români

Virgil Ghiță a fost vândut de Farul la MKS Cracovia

Hepta

Virgil Ghiță a fost vândut de Farul la MKS Cracovia

Cotat la 1.4 milioane de euro, Virgil Ghiță a prins transferul carierei la 24 de ore după ce a închis tabela în FCSB – Farul Constanța 0-2. Acesta va evolua la MKS Cracovia, unde va fi coleg cu Sergiu Hanca și Cornel Râpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Ghiță va avea dueluri cu românii de la Racow, Deian Sorescu și Bogdan Racovițan.

Potrivit prosport.ro, Farul va încasa 1.2 milioane de euro, sumă fixă, plus alte 500.000 de euro din bonusuri de performanță.

”Farul Constanța și MKS Cracovia au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Virgil Ghiță la formația poloneză. 

Cracovia are în palmares cinci titluri de campioană a Poloniei, o Cupă și o Supercupă a Poloniei. La MKS Cracovia evoluează și fostul jucător al formației noastre, brazilianul Rivaldinho !

Reclamă

În vârstă de 23 de ani, Virgil Ghiță este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, iar în prezent este internațional de seniori al României. Pentru clubul nostru a evoluat în peste 100 de partide în toate competițiile.

Mulțumim, Virgil, și mult succes în continuare!”, a anunțat Farul Constanța.

”Am fost puternici!” Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care a blocat FCSB

Farul Constanța a făcut spectacol pe Arena Națională cu FCSB, scor 2-0, și e tot mai aproape de calificarea în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Roș-albaștrii au tras un singur șut pe poartă, iar ”Regele” a dezvăluit tactica prin care a blocat echipa lui Toni Petrea, care a făcut un nou pas greșit în lupta la titlu.

”E o victorie muncită. Am stat bine, am știut să ne apărăm. Știam că întâlnim un rival care știe să joace fotbal. Ei sunt foarte buni pe tranziție. Gândul nostru a fost de a marca. Nu am fost noi, dar e normal. Am făcut ce trebuie și am câștigat. Nu au fost așa siguri. Cu Piteștiul am avut ghinion, dar acum a intrat. Și atacanții au făcut partea defensivă. Am fost puternici. 

Mai sunt două meciuri grele. Suntem optimiști și crede în noi că vom ajunge în play-off. Sunt finale și trebuie să știi să le joci. Noi mereu ne uităm la noi. Vrem să construim o mentalitate bună care să aducă victorii. Un pierzător nu e respectat. Nu m-a interesat pe teren întâlnirea cu foștii elevi. Trebuie să îți vezi de interesul tău pe teren!”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai Vezi toate știrile
Citește și