Închide meniul

Cum a ratat Gigi Becali transferul lui Virgil Ghiță la FCSB. Câți bani a încasat Gică Hagi și cât oferise patronul roș-albastrilor pentru fundașul remarcat în Europa

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2022, 23:42 / Actualizat: 1 martie 2022, 1:09

Cum a ratat Gigi Becali transferul lui Virgil Ghiță la FCSB. Câți bani a încasat Gică Hagi și cât oferise patronul roș-albastrilor pentru fundașul remarcat în Europa

Gigi Becali are un

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Cotat la 1.4 milioane de euro, Virgil Ghiță a prins transferul carierei la 24 de ore după ce a închis tabela în FCSB – Farul Constanța 0-2, partidă disputată duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a ratat Gigi Becali transferul lui Virgil Ghiță

Gică Hagi a dat un adevărat tun financiar cu transferul lui Virgil Ghiță. Suma încasată de „Rege” de la polonezi e mai mare decât oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali.

MKS Cracovia ar fi plătit nu mai puțin de 1,2 milioane de euro pentru Virgil Ghiță, sumă fixă, plus alte 500.000 de euro din diferite bonusuri, scrie prosport.ro.

Recent, celebra publicație spaniolă Marca l-a desemnat pe Virgil Ghiță drept al treilea cel mai bun fundaș central U23 din campionatele Europei.

Gigi Becali: „Am dat 800.000 de euro pentru Virgil Ghiță!”

Gigi Becali a pus ochii pe Virgil Ghiță de mai multă vreme. Patronul lui FCSB a discutat cu Gică Hagi despre un posibil transfer chiar înaintea meciului cu Farul, disputat duminică.

Reclamă

„M-a interesat, am și negociat cu Gică, dar nu mai țin minte suma. Cred că nu mi-a zis Gică vreo sumă, dar eu cred că am dat 800 de mii de euro. Nu mai știu! Nu mă interesează. Avem meciul cu Farul și tu mă întrebi de Ghiță? Nu mă interesează! Nu vreau să apară că fac tactică înainte de meci”, a spus Gigi Becali, săptămâna trecută, la Pro X.

În Polonia, Virgil Ghiță va fi coleg cu Sergiu Hanca și Cornel Râpă. De asemenea, fundașul crescut de Gică Hagi va avea dueluri cu românii de la Racow, Deian Sorescu și Bogdan Racovițan.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și