Închide meniul

Dinamo – Sepsi 1-3 | Steliano Filip, prima reacție după revenirea printre „câini”. Ce a spus despre scandalul uriaș cu clubul. „M-am plictisit și eu și voi!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2022, 20:03

Reclamă
Dinamo – Sepsi 1-3 | Steliano Filip, prima reacție după revenirea printre „câini. Ce a spus despre scandalul uriaș cu clubul. „M-am plictisit și eu și voi!

Motivul incredibil pentru care Steliano Flip refuză să se întoarcă la Dinamo

Hepta

Steliano Filip a fost întors din drum pe Flavius Stoican. Cu toate că se bucură că a revenit pe teren, „Stelu” e supărat că Dinamo a suferit o nouă înfrângere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Sepsi 1-3 | Steliano Filip a revenit printre „câini”

„Nu pot să spun că mă simt bine, că am pierdut. Din păcate nu ne-a ieșit ce ne-am dorit, am avut o primă repriză bună din punctul meu de vedere. Din păcate, nu am reușit și în repriza a doua să jucăm la fel, am fost taxați. Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost, m-am plictisit și eu și voi, important e să salvăm echipa. Să nu uităm prin ce perioadă trece Dinamo, e clar, nu ne face cinste, important e la final. Consider că sezonul trecut a fost unul mai greu, vom salva echipa și anul acesta”, a spus Steliano Filip, după Sepsi – Dinamo 1-3.

Steliano Filip a vrut să plece de la Dinamo

Steliano Filip a fost disperat să plece de la Dinamo. Fotbalistul de 27 de ani era cu moralul la pământ și anunțase că îi este imposibil să o mai ajute pe gruparea din Ștefan cel Mare. A avut un mesaj cutremurător atât pentru conducători, cât și pentru suporteri.

Eu nu mai știu la ce să renunț, că sunt ultimele două luni în care ar trebui să mă plătească pentru a fi la zi. Ei să înțeleagă că nu mai pot! Dar dacă nu înțeleg, nicio problemă, eu oricum cel puțin până în vară clar nu am să joc.

Acum nu sunt dispuși să plătească cei din Ungaria și mi se pare normal. Era și o chestie de bun simț… am venit liber, să plec liber. Nu cred că o să mă mai ia în vară fără să joc și atunci trebuie să stau și din vară pentru că mai am un an de contract„, a declarat Steliano Filip în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă

Dinamo – Sepsi 1-3

Dinamo s-a oprit la trei meciuri fără înfrângere. „Câinii” au fost învinși de Sepsi, acasă, scor 1-3. Situația se complică din nou pentru echipa lui Flavius Stoican.

Sepsi a deschis scorul în minutul 11, prin Marius Ștefănescu, din penalty. Patriche a fost vinovat pentru lovitura de pedeapsă, pentru un fault stupid în careu după ce a pierdut o minge.

Dinamo a egalat înainte de pauză, prin același Patriche, care și-a mai șters din păcate. Și echipa lui Stoican a beneficiat de un penalty, pe care Torje însă l-a ratat. Din fericire pentru „câini”, mingea a ajuns la Rodriguez, care i-a centrat ideal lui Patriche, iar fundașul lui Dinamo a înscris.

Reclamă

Sepsi a revenit în avatanj în startul reprizei secunde, grație golului lui Branislav Ninaj. Jucătorul care a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB a înscris cu o lovitură de cap în urma unei devieri la bara a doua.

S-a terminat 2-1 pentru Sepsi, care rămâne pe poziția a 10-a, dar a ajuns la 36 de puncte. „Câinii” lui Stoican sunt pe 14, loc de baraj, dar la 13 puncte de pozițiile care se salvează direct.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și