Închide meniul

Ce nebunie! Conor McGregor vrea să cumpere Chelsea de la Roman Abramovich. Anunțul făcut de marele campion din UFC

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2022, 20:19

Reclamă
Ce nebunie! Conor McGregor vrea să cumpere Chelsea de la Roman Abramovich. Anunțul făcut de marele campion din UFC

Conor McGregor vrea să cumpere Chelsea de la Roman Abramovich

Profimedia

Conor McGregor vrea să cumpere Chelsea de la Roman Abramovich

Războiul dintre Rusia și Ucraina ar putea să o lase pe Chelsea fără patronul care a băgat miliarde de euro în club în ultimii 20 de ani. Presa din Anglia anunță că Roman Abramovich va primi oferte să vândă clubul londonez încă din această săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea a ajuns și la Conor McGregor, care i-a anunțat pe fani că ia în calcul să cumpere gruparea de pe Satmford Bridge. Marele campion din UFC a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

”Chelsea se vinde pentru 3 miliarde. Hai s-o cumpărăm!”, a scris luptătorul.

Nu mai puțin de 3 miliarde de lire sterline (n.r. 3.6 miliarde de euro) așteaptă Roman Abramovich în schimbul clubului în care a investit în ultimele aproape două decenii.

Reclamă

Aceasta este o mare problemă pentru Conor McGregor, care, potrivit mirror.co.uk, este de 162 milioane de euro.

Roman Abramovich a renunțat, după 18 ani, la a mai fi patronul lui Chelsea și vinde, în grabă, tot ce deține în Marea Britanie

Roman Abramovich a renunțat, după 18 ani, la a mai fi patronul lui Chelsea. Decizia a fost luată de miliardarul rus la scurt timp după ce Rusia a declanșat războiul din Ucraina. Considerat a fi un apropiat al lui Vladimir Putin, oligarhul de 55 de ani riscă să fie interzis în Marea Britanie și să sufere pierderi financiare uriașe.

Abramovich a virat 1.5 miliarde de lire sterline (n.r. 1.8 miliarde de euro) în bugetul clubului londonez, din momentul în care a venit la conducere. Toți banii au ajuns însă sub formă de împrumut! Și-a scos deja pachetul majoritar de acțiuni la vânzare și a primit trei oferte.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit The Sun, își dorește să obțină 3 miliarde de lire sterline (n.r. 3.6 miliarde de euro), iar tranzacția ar putea avea loc în următoarele zile. Campioana Europei este pe punctul de a avea un nou patron. Hansjorg Wyss, un miliardar elvețian, este pe lista scurt a posibililor succesori ai lui Abramovich.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” Vezi toate știrile
Citește și