Închide meniul

Ce nebunie! Conor McGregor vrea să cumpere Chelsea de la Roman Abramovich. Anunțul făcut de marele campion din UFC

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2022, 20:19

Ce nebunie! Conor McGregor vrea să cumpere Chelsea de la Roman Abramovich. Anunțul făcut de marele campion din UFC

Conor McGregor vrea să cumpere Chelsea de la Roman Abramovich

Profimedia

Conor McGregor vrea să cumpere Chelsea de la Roman Abramovich

Războiul dintre Rusia și Ucraina ar putea să o lase pe Chelsea fără patronul care a băgat miliarde de euro în club în ultimii 20 de ani. Presa din Anglia anunță că Roman Abramovich va primi oferte să vândă clubul londonez încă din această săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea a ajuns și la Conor McGregor, care i-a anunțat pe fani că ia în calcul să cumpere gruparea de pe Satmford Bridge. Marele campion din UFC a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

”Chelsea se vinde pentru 3 miliarde. Hai s-o cumpărăm!”, a scris luptătorul.

Nu mai puțin de 3 miliarde de lire sterline (n.r. 3.6 miliarde de euro) așteaptă Roman Abramovich în schimbul clubului în care a investit în ultimele aproape două decenii.

Reclamă

Aceasta este o mare problemă pentru Conor McGregor, care, potrivit mirror.co.uk, este de 162 milioane de euro.

Roman Abramovich a renunțat, după 18 ani, la a mai fi patronul lui Chelsea și vinde, în grabă, tot ce deține în Marea Britanie

Roman Abramovich a renunțat, după 18 ani, la a mai fi patronul lui Chelsea. Decizia a fost luată de miliardarul rus la scurt timp după ce Rusia a declanșat războiul din Ucraina. Considerat a fi un apropiat al lui Vladimir Putin, oligarhul de 55 de ani riscă să fie interzis în Marea Britanie și să sufere pierderi financiare uriașe.

Abramovich a virat 1.5 miliarde de lire sterline (n.r. 1.8 miliarde de euro) în bugetul clubului londonez, din momentul în care a venit la conducere. Toți banii au ajuns însă sub formă de împrumut! Și-a scos deja pachetul majoritar de acțiuni la vânzare și a primit trei oferte.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit The Sun, își dorește să obțină 3 miliarde de lire sterline (n.r. 3.6 miliarde de euro), iar tranzacția ar putea avea loc în următoarele zile. Campioana Europei este pe punctul de a avea un nou patron. Hansjorg Wyss, un miliardar elvețian, este pe lista scurt a posibililor succesori ai lui Abramovich.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și