Închide meniul

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Constantin Budescu nu îi dă nicio șansă FCSB-ului la titlu: ”CFR o să câștige campionatul și anul acesta!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2022, 22:33

Reclamă
FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Constantin Budescu nu îi dă nicio șansă FCSB-ului la titlu: ”CFR o să câștige campionatul și anul acesta!”

Constantin Budescu, reacţie genială după ce Tavi Popescu a marcat un gol fabulos

Constantin Budescu/ Hepta

Constantin Budescu nu îi dă nicio șansă FCSB-ului la titlu

”Budi” a vorbit și despre viitorul său. Mijlocașul este așteptat de Petrolul Ploiești, echipa sa de suflet, dar ia în calcul și să rămână la Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Din păcate, nu am putut mai mult. Am încercat să marcăm. E o echipă puternică, solidă. Probabil că o să câștige campionatul și anul acesta. Ăsta e obiectul nostru. Mai avem un ultim meci și sperăm să ajungem în play-off.

Tot timpul m-am gândit la echipa mea. Încerc să îmi fac treaba pentru echipă. Nu am discutat acest lucru despre viitor. Orice este posibil. Am semnat de două luni și nu m-am gândit la nimic”, a declarat Constantin Budescu la final.

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Campioana României, la 14 puncte de rivala FCSB

FC Voluntari – CFR Cluj, capul de afiș al zilei, s-a încheiat cu victoria la limită a ardelenilor, scor 1-0. În urma acestui succes, campioana României s-a distanțat la 14 puncte de rivala FCSB.

Andrei Burcă a decis confruntarea de pe ”Stadionul Anghel Iordănescu”, după ce a marcat chiar de lângă Gabi Tamaș.

Reclamă

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 73 de puncte și ocupă prima poziție în Liga 1, în timp ce FC Voluntari rămâne cu 47 de puncte, pe locul 4.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
Vezi toate știrile
Citește și