Închide meniul

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Victorie specialitatea casei pentru campioana României! Andrei Burcă, eroul lui Dan Petrescu. Ardelenii, la 14 puncte de rivala FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2022, 21:50

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Victorie specialitatea casei pentru campioana României! Andrei Burcă, eroul lui Dan Petrescu. Ardelenii, la 14 puncte de rivala FCSB

CFR Cluj, bucurie după gol

Hepta

Andrei Burcă a decis confruntarea de pe ”Stadionul Anghel Iordănescu”, scor 1-0, după ce a marcat chiar de lângă Gabi Tamaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 73 de puncte și ocupă prima poziție în Liga 1, în timp ce FC Voluntari rămâne cu 47 de puncte, pe locul 4.

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1

Update: Fluier final! CFR câștigă la limită și se distanțează la 14 puncte de rivalii de la FCSB.

Update: A început repriza secundă!

Update: Pauză la Voluntari!

Reclamă

Update: FC Voluntari – CFR Cluj 0-1. GOOOL! Andrei Burcă a deschis scorul. Gabi Tamaș a fost dominat de fundașul campioanei.

Update: A început meciul!

FC Voluntari a remizat în ultimul meci cu FC Argeș, scor 0-0, și are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a se califica în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, CFR Cluj are trei victorii consecutive și, cu un succes, poate ajunge la 14 puncte de rivala FCSB.

Echipele de start:

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – Rață, Droppa – C. Costin, Budescu, I. Gheorghe – Nemec
Rezerve: Rîmniceanu, Vlad, Andres, C. Achim, Helder Lopes, L. Fulop, Marcelo Lopes, Golan, Tehe
Antrenor: Liviu Ciobotariu

CFR Cluj: Hindrich – Graovac, Yuri, Burcă – Susic, Bordeianu, Boateng, Deac, Camora – Păun, Debeljuh
Rezerve: Sava, Manea, Fl. Ștefan, Dimitrov, Chipciu, Roger, Neguț, Petrila, Dugandzic
Aantrenor: Dan Petrescu

Dan Petrescu, cuvinte de laudă pentru FC Voluntari și Liviu Ciobotariu

CFR Cluj va juca în penultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1 pe terenul lui FC Voluntari. Dan Petrescu a lăudat jocul echipei ilfovene, precum și stilul impus de Liviu Ciobotariu:

„Întâlnim o echipă foarte bună, cred că este surpriza campionatului. Nu cred că la începutul campionatului se aştepta cineva ca Voluntariul să fie cu două etape înainte de final pe locul 4, cred că nici ei şi nici eu. Cea mai bună inspiraţie a lui Ciobotariu a fost când a schimbat sistemul de joc, din 4-2-3-1 în 5-3-2, fiind singura echipă din România care joacă în acest sistem.

A câştigat şase meciuri la rând, după care a schimbat obiectivul în calificarea în play-off, pentru că sigur au început acest campionat cu obiectiv să se salveze de la retrogradare, ca în fiecare an.”, a mai declarat Dan Petrescu.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și