Închide meniul

Elina Svitolina s-a calificat în „sferturi” la Monterrey. Declarații emoționante după ce a învins-o pe Viktoriya Tomova: „Steagul ucrainean, din tribună, m-a ajutat să lupt!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2022, 8:38 / Actualizat: 5 martie 2022, 12:07

Elina Svitolina s-a calificat în „sferturi la Monterrey. Declarații emoționante după ce a învins-o pe Viktoriya Tomova: „Steagul ucrainean, din tribună, m-a ajutat să lupt!

Elina Svitolina, un nou succes la Monterrey

Profimediaimages

Campioana din 2020 a avut nevoie de aproape 2 ore și jumătate pentru a obține victoria. Și-a asigurat un premiu de 5.800 de dolari și 60 de puncte WTA. Svitolina a anunțat deja că toți banii pe care îi va câștiga vor fi donați armatei din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elina Svitolina, în sferturi de finală la Monterrey

A fost un meci extrem de greu astăzi. Cred că Viktoriya a făcut un meci foarte bun și a trebuit să ripostez cu adevărat în setul al treilea, pentru a-mi aduce înapoi cel mai bun joc și a încerca să revin în meci. În cele din urmă, am reușit să câștig șase game-uri la rând, deci este un efort bun pentru mine.

Nu am arătat cel mai bun joc al meu, dar lupt până la capăt. Steagul ucrainean din tribună chiar m-a ajutat astăzi să lupt… Chiar am luptat până la final și mi-am găsit jocul până la urmă„, a declarat Svitolina, la final, vizibil emoționată, potrivit wtatennis.com.

Reclamă

Svitolina o va întâlni, în sferturile de finală, pe Camila Osorio, din Columbia, cap de serie numărul 5. În singura lor întâlnire anterioară, anul trecut, Osorio a învins-o pe Svitolina.

Ce s-a întâmplat la fileu după ce Elina Svitolina a spulberat-o pe Anastasia Potapova

În turul precedent, Elina Svitolina a acceptat cu greu să joace meciul de la Monterrey cu Anastasia Potapova, din cauza războiului din Ucraina. WTA i-a acceptat condițiile, iar adversara ei nu a avut însemnele Rusiei pe echipament, în timpul partidei pe care Elina a câștigat-o cu un categoric 6-2, 6-1.

La final, chiar dacă fanii s-ar fi gândit că la fileu nu va avea loc o strângere rece de mână, lucrurile nu au stat așa. Elina Svitolina a așteptat-o pe Potapova cu mâna întinsă, ea conștientizând că Anastasia nu are nicio vină pentru ce se întâmplă acum în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Rusoaica i-a strâns mâna și i-a spus câteva cuvinte, înainte ca Elina să îi salute pe fanii din tribune, având mâna la inimă. Evident, Svitolina a avut un echipament în culorile Ucrainei. ”Mâna la inimă”, a fost și mesajul WTA.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și