Închide meniul

Elina Svitolina s-a calificat în „sferturi” la Monterrey. Declarații emoționante după ce a învins-o pe Viktoriya Tomova: „Steagul ucrainean, din tribună, m-a ajutat să lupt!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2022, 8:38 / Actualizat: 5 martie 2022, 12:07

Elina Svitolina s-a calificat în „sferturi la Monterrey. Declarații emoționante după ce a învins-o pe Viktoriya Tomova: „Steagul ucrainean, din tribună, m-a ajutat să lupt!

Elina Svitolina, un nou succes la Monterrey

Profimediaimages

Campioana din 2020 a avut nevoie de aproape 2 ore și jumătate pentru a obține victoria. Și-a asigurat un premiu de 5.800 de dolari și 60 de puncte WTA. Svitolina a anunțat deja că toți banii pe care îi va câștiga vor fi donați armatei din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elina Svitolina, în sferturi de finală la Monterrey

A fost un meci extrem de greu astăzi. Cred că Viktoriya a făcut un meci foarte bun și a trebuit să ripostez cu adevărat în setul al treilea, pentru a-mi aduce înapoi cel mai bun joc și a încerca să revin în meci. În cele din urmă, am reușit să câștig șase game-uri la rând, deci este un efort bun pentru mine.

Nu am arătat cel mai bun joc al meu, dar lupt până la capăt. Steagul ucrainean din tribună chiar m-a ajutat astăzi să lupt… Chiar am luptat până la final și mi-am găsit jocul până la urmă„, a declarat Svitolina, la final, vizibil emoționată, potrivit wtatennis.com.

Reclamă

Svitolina o va întâlni, în sferturile de finală, pe Camila Osorio, din Columbia, cap de serie numărul 5. În singura lor întâlnire anterioară, anul trecut, Osorio a învins-o pe Svitolina.

Ce s-a întâmplat la fileu după ce Elina Svitolina a spulberat-o pe Anastasia Potapova

În turul precedent, Elina Svitolina a acceptat cu greu să joace meciul de la Monterrey cu Anastasia Potapova, din cauza războiului din Ucraina. WTA i-a acceptat condițiile, iar adversara ei nu a avut însemnele Rusiei pe echipament, în timpul partidei pe care Elina a câștigat-o cu un categoric 6-2, 6-1.

La final, chiar dacă fanii s-ar fi gândit că la fileu nu va avea loc o strângere rece de mână, lucrurile nu au stat așa. Elina Svitolina a așteptat-o pe Potapova cu mâna întinsă, ea conștientizând că Anastasia nu are nicio vină pentru ce se întâmplă acum în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Rusoaica i-a strâns mâna și i-a spus câteva cuvinte, înainte ca Elina să îi salute pe fanii din tribune, având mâna la inimă. Evident, Svitolina a avut un echipament în culorile Ucrainei. ”Mâna la inimă”, a fost și mesajul WTA.

Citește și:
Recomandări
  • Elina Svitolina, în sferturi la Monterrey
  • Elina Svitolina – Viktoriya Tomova 7-6, 3-6, 2-6

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și