Închide meniul

Gigi Becali și-a ieșit din minți după FC Argeș – FCSB 1-0! Primul jucător care nu mai are ce căuta la echipa roș-albastră după al doilea eșec consecutiv

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 9:22

Reclamă
Gigi Becali și-a ieșit din minți după FC Argeș – FCSB 1-0! Primul jucător care nu mai are ce căuta la echipa roș-albastră după al doilea eșec consecutiv

Gigi Becali este patronul de la FCSB

Profimedia

Andrei Vlad, OUT de la FCSB

FCSB a pierdut și cu FC Argeș, scor 0-1, și a ajuns la al doilea eșec consecutiv în Liga 1. Golul încasat de echipa lui Toni Petrea la Pitești a fost în totalitate din cauza lu Andrei Vlad, iar Gigi Becali a luat o decizie radicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roș-albaștrilor l-a schimbat la pauză, iar acum este decis să-l dea afară pe portarul pe care îl poreclea ”Messi al portarilor”, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali a vrut să îl mai dea afară pe Vlad, după ce FCSB a fost eliminată din Conference League de către Șahtior Karagandi. ”Am pierdut și campionatul cu el… Să-i dai încredere, cât să îi dai?! O să vorbesc cu Meme, cu antrenorul. Să vedem…”,spunea atunci Gigi Becali.

27 de meciuri are Andrei Vlad în acest sezon al Ligii 1 și 27 de goluri încasate. Transferat în 2017 de la Universitatea Craiova, cu 400.000 de euro, Vlad a ajuns să aibă o cotă de un milion de euro.

Andrei Vlad l-a scos din minți pe Gigi Becali! „Messi al portarilor” s-a făcut de râs în FC Argeș – FCSB 1-0

Andrei Vlad a fost autorul unei gafe halucinante în timpul meciului FC Argeș – FCSB, care a dus la deschiderea scorului de către piteșteni.

Reclamă

FC Argeș a deblocat tabela în partida cu FCSB în minutul 16, prin George Ganea. Dar golul încasat de echipa lui Toni Petrea e în totalitate din cauza lu Andrei Vlad.

Vlad a primit o minge simplă în interiorul careului și, în mod inexplicabil, s-a încurcat în momentul în care a vrut să transmită balonul mai departe. Piciorul portarului lui FCSB parcă a „înghețat” când a atins balonul.

Mingea a fost interceptată de Cristi Tănase, fostul jucător al roș-albaștrilor, care l-a lăsat pe George Ganea cu poarta goală. Atacantul lui FC Argeș, spre deosebire de Vlad, nu s-a făcut de râs.

Reclamă 4 / 0/3

E a doua gafă mare pe care Vlad o comite în decurs de câteva etape. În meciul cu FC U Craiova 1948 din urmă cu o lună, scor 2-2, portarul lui FCSB a stat prost în poartă la golul din lovitură liberă a lui Baeten.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și