Închide meniul

FC Argeș – FCSB | Andrei Vlad l-a scos din minți pe Gigi Becali! „Messi al portarilor” s-a făcut de râs

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2022, 21:57

FC Argeș – FCSB | Andrei Vlad l-a scos din minți pe Gigi Becali! „Messi al portarilor s-a făcut de râs

Andrei Vlad e la FCSB din 2017

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FC Argeș a deblocat tabela în partida cu FCSB în minutul 16, prin George Ganea. Dar golul încasat de echipa lui Toni Petrea e în totalitate din cauza lu Andrei Vlad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș – FCSB | Andrei Vlad l-a scos din minți pe Gigi Becali

Vlad a primit o minge simplă în interiorul careului și, în mod inexplicabil, s-a încurcat în momentul în care a vrut să transmită balonul mai departe. Piciorul portarului lui FCSB parcă a „înghețat” când a atins balonul.

Sursa: Andrei Vlad

Mingea a fost interceptată de Cristi Tănase, fostul jucător al roș-albaștrilor, care l-a lăsat pe George Ganea cu poarta goală. Atacantul lui FC Argeș, spre deosebire de Vlad, nu s-a făcut de râs.

E a doua gafă mare pe care Vlad o comite în decurs de câteva etape. În meciul cu FC U Craiova 1948 din urmă cu o lună, scor 2-2, portarul lui FCSB a stat prost în poartă la golul din lovitură liberă a lui Baeten.

26 de meciuri are Andrei Vlad în acest sezon al Ligii 1 și 27 de goluri încasate.

Reclamă

Helmut Duckadam știe care este adevărata valoare a lui Andrei Vlad

Helmut Duckadam l-a analizat pe goalkeeper-ul care a făcut pasul la naționala de seniori a României. Transferat în 2017 de la Universitatea Craiova, cu 400.000 de euro, Vlad a ajuns să aibă o cotă de un milion de euro. Portarul de legendă al Stelei asigură că tânărul jucător poate fi vândut pentru o sumă importantă numai în țările arabe.

În ultimii 10 ani nu țin minte un portar vândut mai bine decât Niță, 1,5 milioane de euro, dacă nu mă înșel. Nu e foarte important cât ar valora el, ci ce echipă are nevoie de el. În funcție de asta, dai și bani.

Depinde în ce campionat ar merge. Dacă ar merge în țările arabe, probabil ai putea lua între două și patru milioane de euro. Dacă mergi în Europa, un milion, două„, a declarat Helmut Duckadam pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica îl pune în gardă pe Andrei Vlad

Mihai Stoica a anunţat că FCSB are postul de portar asigurat pentru următorii ani. Managerul general al roş-albaştrilor a explicat că îşi pune speranţele şi în tânărul Răzvan Ducan (20 ani), goalkeeper împrumutat la CS Mioveni.

Deşi a apărat şi atunci la loviturile de departajare… Era copil (n.r. când a apărat cu Topola), a fost o surpriză pentru toată lumea că Vlad a făcut COVID cu o zi înainte de meci… El (n.r. Ducan) pur şi simplu s-a aflat acolo întâmplător în poartă.

2001 născut, fizic extraordinar, dacă s-a vorbit atunci într-un fel, după prestaţiile de anul ăsta… deci el apără la Mioveni, în opinia mea nu neapărat că este sub 21 de ani, pentru că este peste ceilalţi portari.

A avut chiar evoluţii de excepţie. Şi faptul că are reflexul de a se întoarce. Portarii mici (n.r. de înălţime) fac asta. Un portar de peste 1.90 metri, mai greu să vezi să facă aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:
Recomandări
  • Andrei Vlad l-a scos din minți pe Gigi Becali
  • „Messi al portarilor” s-a făcut de râs

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și