Închide meniul

”La mulți ani mie!” Marius Șumudică, la 51 de ani. Antrenorul le bate obrazul șefilor de la Rapid: ”Mă așteptam ca poza de pe tort să fie în culorile alb-vişinii!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 10:59

”La mulți ani mie!” Marius Șumudică, la 51 de ani. Antrenorul le bate obrazul șefilor de la Rapid: ”Mă așteptam ca poza de pe tort să fie în culorile alb-vişinii!”

Marius Șumudică s-a aflat ”în cărți” pentru preluarea Rapidului

Profimedia

Marius Șumudică, mesaj pentru șefii Rapidului chiar de ziua sa

Marius Șumudică, care a rămas liber de contract după despărțirea de Malatyaspor, spera ca de ziua sa să fie antrenorul Rapidului. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar antrenorul a avut un mesaj pentru șefii din Giulești chiar în ziua în care împlinește 51 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Unele zile sunt mai glorioase decât altele. Astăzi nu e cazul… 

La mulți ani mie! 🙂

Câteva amintiri frumoase de la Al Shabab si Gaziantep, unde pe lângă echipe bune şi respectate de toți adversarii am creat familii. Au fost ani frumoşi, perioade la care íncă mă gândesc cu plăcere şi pe care cred că le voi mai trăi.

E prima dată când pe 4 martie, de ziua mea, sunt acasă şi nu la muncă.

Reclamă

Poate că m-aş fi aşteptat ca poza de pe tortul de anul ăsta să fie in culorile pentru care îmi bate inima, cele alb-vişinii, dar din păcate nu se întâmplă aşa.

Vă mulțumesc tuturor pentru că-mi sunteți alături, rapidişti sau nu, români, turci, arabi sau orice altceva. Susținerea voastră e motivația de care am nevoie. Oriunde voi reveni, îmi voi pune sufletul pentru fotbal şi pentru voi, cei din tribune.

Nu uitați că si astăzi, la fel ca-ntotdeauna, Şumudică e al vostru”, a scris Marius Șumudică pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică, prima reacție după ce Adrian Mutu a devenit noul antrenor al Rapidului

Adrian Mutu a devenit noul antrenor al Rapidului, iar reacția lui Marius Șumudică nu a întârziat să apară. ”Șumi” a trimis noi ”săgeți” către conducerea din Giulești.

Marius Şumudică a anunţat clar că nu va veni în locul lui Mihai Iosif, pe banca Rapidului. Totuși, după ce Adrian Mutu a devenit noul antrenor al giuleștenilor. Nemulțumit că oficialii Rapidului nu l-au contactat deloc, ”Șumi” a postat un mesaj care îi vizează pe șefii din Giulești.

”C-așa-i în viață! Și până la urmă începi să te obișnuiești cu viața… Să fii puternic, să fii singur… Și mai ales să fii puternic de unul singur!”, este mesajul postat de Marius Șumudică.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și