Închide meniul

”La mulți ani mie!” Marius Șumudică, la 51 de ani. Antrenorul le bate obrazul șefilor de la Rapid: ”Mă așteptam ca poza de pe tort să fie în culorile alb-vişinii!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 10:59

Reclamă
”La mulți ani mie!” Marius Șumudică, la 51 de ani. Antrenorul le bate obrazul șefilor de la Rapid: ”Mă așteptam ca poza de pe tort să fie în culorile alb-vişinii!”

Marius Șumudică s-a aflat ”în cărți” pentru preluarea Rapidului

Profimedia

Marius Șumudică, mesaj pentru șefii Rapidului chiar de ziua sa

Marius Șumudică, care a rămas liber de contract după despărțirea de Malatyaspor, spera ca de ziua sa să fie antrenorul Rapidului. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar antrenorul a avut un mesaj pentru șefii din Giulești chiar în ziua în care împlinește 51 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Unele zile sunt mai glorioase decât altele. Astăzi nu e cazul… 

La mulți ani mie! 🙂

Câteva amintiri frumoase de la Al Shabab si Gaziantep, unde pe lângă echipe bune şi respectate de toți adversarii am creat familii. Au fost ani frumoşi, perioade la care íncă mă gândesc cu plăcere şi pe care cred că le voi mai trăi.

E prima dată când pe 4 martie, de ziua mea, sunt acasă şi nu la muncă.

Reclamă
Reclamă

Poate că m-aş fi aşteptat ca poza de pe tortul de anul ăsta să fie in culorile pentru care îmi bate inima, cele alb-vişinii, dar din păcate nu se întâmplă aşa.

Vă mulțumesc tuturor pentru că-mi sunteți alături, rapidişti sau nu, români, turci, arabi sau orice altceva. Susținerea voastră e motivația de care am nevoie. Oriunde voi reveni, îmi voi pune sufletul pentru fotbal şi pentru voi, cei din tribune.

Nu uitați că si astăzi, la fel ca-ntotdeauna, Şumudică e al vostru”, a scris Marius Șumudică pe Instagram.

Reclamă

Marius Șumudică, prima reacție după ce Adrian Mutu a devenit noul antrenor al Rapidului

Adrian Mutu a devenit noul antrenor al Rapidului, iar reacția lui Marius Șumudică nu a întârziat să apară. ”Șumi” a trimis noi ”săgeți” către conducerea din Giulești.

Marius Şumudică a anunţat clar că nu va veni în locul lui Mihai Iosif, pe banca Rapidului. Totuși, după ce Adrian Mutu a devenit noul antrenor al giuleștenilor. Nemulțumit că oficialii Rapidului nu l-au contactat deloc, ”Șumi” a postat un mesaj care îi vizează pe șefii din Giulești.

”C-așa-i în viață! Și până la urmă începi să te obișnuiești cu viața… Să fii puternic, să fii singur… Și mai ales să fii puternic de unul singur!”, este mesajul postat de Marius Șumudică.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

17:46

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

17:23

VIDEOBernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

17:02

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

16:57

Simona Halep a ajuns în Hong Kong! Mesajul transmis de fostul lider WTA înaintea revenirii în circuit

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și