Închide meniul

”La mulți ani mie!” Marius Șumudică, la 51 de ani. Antrenorul le bate obrazul șefilor de la Rapid: ”Mă așteptam ca poza de pe tort să fie în culorile alb-vişinii!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 10:59

”La mulți ani mie!” Marius Șumudică, la 51 de ani. Antrenorul le bate obrazul șefilor de la Rapid: ”Mă așteptam ca poza de pe tort să fie în culorile alb-vişinii!”

Marius Șumudică s-a aflat ”în cărți” pentru preluarea Rapidului

Profimedia

  • Marius Șumudică, la 51 de ani
  • Antrenorul le bate obrazul șefilor de la Rapid

Marius Șumudică, mesaj pentru șefii Rapidului chiar de ziua sa

Marius Șumudică, care a rămas liber de contract după despărțirea de Malatyaspor, spera ca de ziua sa să fie antrenorul Rapidului. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar antrenorul a avut un mesaj pentru șefii din Giulești chiar în ziua în care împlinește 51 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Unele zile sunt mai glorioase decât altele. Astăzi nu e cazul… 

La mulți ani mie! 🙂

Reclamă

Câteva amintiri frumoase de la Al Shabab si Gaziantep, unde pe lângă echipe bune şi respectate de toți adversarii am creat familii. Au fost ani frumoşi, perioade la care íncă mă gândesc cu plăcere şi pe care cred că le voi mai trăi.

E prima dată când pe 4 martie, de ziua mea, sunt acasă şi nu la muncă.

Reclamă

Poate că m-aş fi aşteptat ca poza de pe tortul de anul ăsta să fie in culorile pentru care îmi bate inima, cele alb-vişinii, dar din păcate nu se întâmplă aşa.

Vă mulțumesc tuturor pentru că-mi sunteți alături, rapidişti sau nu, români, turci, arabi sau orice altceva. Susținerea voastră e motivația de care am nevoie. Oriunde voi reveni, îmi voi pune sufletul pentru fotbal şi pentru voi, cei din tribune.

Nu uitați că si astăzi, la fel ca-ntotdeauna, Şumudică e al vostru”, a scris Marius Șumudică pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică, prima reacție după ce Adrian Mutu a devenit noul antrenor al Rapidului

Adrian Mutu a devenit noul antrenor al Rapidului, iar reacția lui Marius Șumudică nu a întârziat să apară. ”Șumi” a trimis noi ”săgeți” către conducerea din Giulești.

Marius Şumudică a anunţat clar că nu va veni în locul lui Mihai Iosif, pe banca Rapidului. Totuși, după ce Adrian Mutu a devenit noul antrenor al giuleștenilor. Nemulțumit că oficialii Rapidului nu l-au contactat deloc, ”Șumi” a postat un mesaj care îi vizează pe șefii din Giulești.

”C-așa-i în viață! Și până la urmă începi să te obișnuiești cu viața… Să fii puternic, să fii singur… Și mai ales să fii puternic de unul singur!”, este mesajul postat de Marius Șumudică.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”