Închide meniul

Marius Șumudică, prima reacție după ce Adrian Mutu a devenit noul antrenor al Rapidului! ”Săgeți” către conducerea din Giulești: ”Așa-i în viață! Începi să te obișnuiești să fii singur!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2022, 16:43

Marius Șumudică, prima reacție după ce Adrian Mutu a devenit noul antrenor al Rapidului! ”Săgeți” către conducerea din Giulești: ”Așa-i în viață! Începi să te obișnuiești să fii singur!”

Marius Șumudică s-a aflat ”în cărți” pentru preluarea Rapidului

Profimedia

Marius Șumudică, prima reacție după ce Adrian Mutu a devenit noul antrenor al Rapidului

Marius Şumudică a anunţat clar că nu va veni în locul lui Mihai Iosif, pe banca Rapidului. Totuși, după ce Adrian Mutu a devenit noul antrenor al giuleștenilor. Nemulțumit că oficialii Rapidului nu l-au contactat deloc, ”Șumi” a postat un mesaj care îi vizează pe șefii din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”C-așa-i în viață! Și până la urmă începi să te obișnuiești cu viața… Să fii puternic, să fii singur… Și mai ales să fii puternic de unul singur!”, este mesajul postat de Marius Șumudică.

View this post on Instagram


A post shared by Marius Sumudica (@coachsumudica)

Daniel Pancu, mesaj uluitor după ce Adi Mutu a fost numit antrenorul Rapidului

Daniel Pancu a răbufnit după ce Adi Mutu a fost alegerea lui Victor Angelescu pentru a fi antrenorul Rapidului. Atacantul de legendă al giuleștenilor a avut o reacție de necrezut și nu își explică de ce a fost adus, în locul lui Mihai Iosif, un tehnician cu trecut dinamovist.

Reclamă

Pancu și-a ieșit din minți și le-a transmis fanilor că nu se mai identifică cu această echipă. Mesajul este unul cel puțin surprinzător.

Am renunțat la o mulțime de lucruri pentru Rapid (financiar, profesional, familial),am fost gata sa mor(la propriu) pe teren pentru Rapid,am promovat mereu Rapidismul in modul in care îl vedeam eu (CURAT).

Decizia luată astăzi e total împotriva principiilor Rapidului(așa cum îl văd eu). Nu ma regăsesc și nu ma identific cu Rapidul acesta, noul stadion trebuia inaugurat cu unul din familia RAPID (nu am nimic împotriva lui Mutu, dimpotrivă). Astăzi ma simt ca și cum mi-a murit un părinte și îmi adresez tot mai des întrebarea: OARE a MERITAT???„, a transmis Daniel Pancu pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și