Închide meniul
NEWS ALERT

„E posibil să mă retrag!”. Gigi Becali și-a pierdut răbdarea după FC Argeș – FCSB 1-0 și vrea să renunțe la echipă: „Dacă se întâmplă asta, la revedere!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2022, 11:50

Reclamă
„E posibil să mă retrag!. Gigi Becali și-a pierdut răbdarea după FC Argeș – FCSB 1-0 și vrea să renunțe la echipă: „Dacă se întâmplă asta, la revedere!

Gigi Becali ia în calcul să renunțe la FCSB

Hepta

Omul de afaceri și-a pierdut răbdarea cu jucătorii lui Toni Petrea. I-a făcut praf pe Andrei Vlad și Florinel Coman, fotbaliști pe care îi compara, în trecut, cu Messi și Mbappe. Gigi Becali a dezvăluit că vinde echipa în cazul în care FCSB este depășită de Universitatea Craiova și termină pe locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, dispus să se retragă: „Dacă nu mai ajungem în cupele europene, la revedere!”

Nu știu dacă mai fac fotbal. E posibil să mă retrag! Și ce dacă bat FC Voluntari, etapa viitoare, dacă nu iau campionatul și ajungem pe locul 3… la revedere! Dacă nu mai ajungem în cupele europene, la revedere!„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Omul de afaceri a ținut să anunțe că încă se gândește și la titlu. Așteaptă ajutor divin pentru a o prinde din urmă pe CFR Cluj. Trupa lui Dan Petrescu are 14 puncte avans față de FCSB.

La Dumnezeu contează punctele câte sunt, multe sau puține? E adevărat că șansele sunt mici, dar am altă mentalitate. Dacă vrea Domnul să-mi dea titlul, mi-l dă. Sunt 7 puncte, nu pot să facă și ei 2 bătăi și un egal? Sunt 8 puncte!„, a precizat Becali.

Toni Petrea nu mai crede în titlu: „Matematic e greu!”

FCSB nu se mai regăsește. Echipa lui Gigi Becali a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie și a rămas la 14 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu o singură etapă rămasă din sezonul regulat. Toni Petrea a recunoscut că doar printr-o minune mai poate pune mâna pe trofeu.

Reclamă

Da, este dezamăgire. Cred că am făcut un joc bun. Dar nu am reușit să marcăm, iar o situație pe care au avut-o adversarii s-a dovedit decisivă pentru cele 3 puncte. Asta e, nu e plăcut să ai două înfrângeri consecutive. În ritmul ăsta, șansele noastre să prindem primul loc sunt foarte mici. Teoretic există, însă matematic e greu.

Mă gândesc la titlu, altfel ar trebui să ne predăm și să le dăm Cupa. Avem probleme de lot, infirmeria e plină, și avem meciuri din 3 în 3 zile. Nu știu cât de repede ne vom reveni pentru meciul din weekend (n.r. – cu FC Voluntari). Va fi un meci greu„, a spus antrenorul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și