Închide meniul
NEWS ALERT

„E posibil să mă retrag!”. Gigi Becali și-a pierdut răbdarea după FC Argeș – FCSB 1-0 și vrea să renunțe la echipă: „Dacă se întâmplă asta, la revedere!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2022, 11:50

„E posibil să mă retrag!. Gigi Becali și-a pierdut răbdarea după FC Argeș – FCSB 1-0 și vrea să renunțe la echipă: „Dacă se întâmplă asta, la revedere!

Gigi Becali ia în calcul să renunțe la FCSB

Hepta

Omul de afaceri și-a pierdut răbdarea cu jucătorii lui Toni Petrea. I-a făcut praf pe Andrei Vlad și Florinel Coman, fotbaliști pe care îi compara, în trecut, cu Messi și Mbappe. Gigi Becali a dezvăluit că vinde echipa în cazul în care FCSB este depășită de Universitatea Craiova și termină pe locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, dispus să se retragă: „Dacă nu mai ajungem în cupele europene, la revedere!”

Nu știu dacă mai fac fotbal. E posibil să mă retrag! Și ce dacă bat FC Voluntari, etapa viitoare, dacă nu iau campionatul și ajungem pe locul 3… la revedere! Dacă nu mai ajungem în cupele europene, la revedere!„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Omul de afaceri a ținut să anunțe că încă se gândește și la titlu. Așteaptă ajutor divin pentru a o prinde din urmă pe CFR Cluj. Trupa lui Dan Petrescu are 14 puncte avans față de FCSB.

La Dumnezeu contează punctele câte sunt, multe sau puține? E adevărat că șansele sunt mici, dar am altă mentalitate. Dacă vrea Domnul să-mi dea titlul, mi-l dă. Sunt 7 puncte, nu pot să facă și ei 2 bătăi și un egal? Sunt 8 puncte!„, a precizat Becali.

Toni Petrea nu mai crede în titlu: „Matematic e greu!”

FCSB nu se mai regăsește. Echipa lui Gigi Becali a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie și a rămas la 14 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu o singură etapă rămasă din sezonul regulat. Toni Petrea a recunoscut că doar printr-o minune mai poate pune mâna pe trofeu.

Reclamă

Da, este dezamăgire. Cred că am făcut un joc bun. Dar nu am reușit să marcăm, iar o situație pe care au avut-o adversarii s-a dovedit decisivă pentru cele 3 puncte. Asta e, nu e plăcut să ai două înfrângeri consecutive. În ritmul ăsta, șansele noastre să prindem primul loc sunt foarte mici. Teoretic există, însă matematic e greu.

Mă gândesc la titlu, altfel ar trebui să ne predăm și să le dăm Cupa. Avem probleme de lot, infirmeria e plină, și avem meciuri din 3 în 3 zile. Nu știu cât de repede ne vom reveni pentru meciul din weekend (n.r. – cu FC Voluntari). Va fi un meci greu„, a spus antrenorul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și