Închide meniul

”Eu n-am văzut niciun antrenor să nu fie dominat de ea!” Ion Țiriac are doar cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep: ”Este fenomenul care i-a dat României mai mult decât toți ceilalți sportivi!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 15:49

Reclamă
”Eu n-am văzut niciun antrenor să nu fie dominat de ea!” Ion Țiriac are doar cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep: ”Este fenomenul care i-a dat României mai mult decât toți ceilalți sportivi!”

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Indian Wells

Profimedia

Ion Țiriac are doar cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep

Simona Halep a participat la turneele de la Dubai și Doha fără antrenor, după despărțirea de Marcu și Dobre. ”Simo” a mai trăit experiența aceasta la finalul lui 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac este ferm convins că Simona nu are nevoie de un antrenor pentru a obține performanțe în carieră.

”În 68 de ani de tenis, eu nu am auzit niciodată imnul României intonat la Paris. Imnul României a fost vocal cântat pe stadionul central de la Roland Garros, de sutele de români din tribune. Simona Halep este fenomenul care, în ultimii 10 ani, i-a dat României mai mult decât toți ceilalți sportivi, cu tot respectul pentru titlul doamnei Ana Maria Brânză.

Simona Halep e mai tare psihic decât în picioare. Însă are și acest caracter, bun și rău, care, la un moment dat, o face să se întoarcă complet. Nu zic eu că îi trebuie antrenor. Care antrenor? Îi trebuie un antrenor pe care să îl respecte mai mult decât se respectă pe ea când se uită în oglindă. Dacă nu, nu e antrenor.

Dacă nu ai încrederea și discernământul să faci exact ce îți spune antrenorul, atunci acela nu e antrenor. Simona are o personalitate foarte puternică, eu n-am văzut niciun antrenor până acum să nu fie dominat de Simona Halep”, a declarat Ion Țiriac, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep, ultimele detalii despre viitorul ei antrenor

Simona Halep a oferit detalii despre viitorul ei antrenor la revenirea în România. Campioana noastră a vorbit chiar și despre posibilitatea de a lucra din nou cu Darren Cahill.

”Simo” exclude posibilitatea de a lucra cu Darren Cahill, omul care a fost oficial lângă ea la Roland Garros 2018 şi, „din umbră” la Wimbledon 2019, cele două turnee de Grand Slam adjudecate de campioana noastră.

”Tot timpul am spus că antrenorul e foarte important, dar acum nu am un plan, dar cu siguranță o să apară un antrenor, pentru că e greu la acest nivel să fii singură. 

Reclamă

Nu trebuie să așteptați, nu e un lucru vital. O să vină ziua în care îmi iau antrenor, vreau să-l aleg pe feeling. Darren are o jucătoare acum, nu se pune problema”, a spus Simona Halep.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și